onsdag 3 april 2013

Kattgräs


Liksom förra året -så sådde jag nu- lite gräs åt katterna...men de nosade bara lite på det och vände bort huvudet :/ Men det är något visst med att se de små fröerna gro, och skjuta upp ur jorden. Och det är helt klart dekorativt (för att inte tala om billigt)


Min 12-åring har fortfarande hög feber, och kraxar som en kråka och dessutom hostar som en toka. Och idag smällde det till även för Anders del :( Nu hör jag vare sig vad han eller dottern säger, för de är fruktansvärt hesa (värre än JAG var t o m ) Själv har jag mest den envisa hostan kvar.

Vi hade sett fram emot en barnledig helg nu till helgen (för så får man tycka och säga utan att för den skullen inte älska sina barn, eller för den skullen behöva vara en dålig förälder -JAO), då vi även är lediga från jobb (eller Anders har jour i o f s fr o m lör em då) Men nu blir barnen kvar här, så de slipper smitta ner alla i deras pappas familj också...och det ser inte bättre ut än att Anders blir sängliggandes några dagar. Själv börjar jag bli enormt rastlös (även om orken inte riktigt hittat tillbaka än)

Så JAG skulle verkligen behöva roa mig något...ut på lördag kanske och svänga mina lurviga lite? ;)


2 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Så fint med kattgräset i den formen ...har en liknande ..kanske sak så lite gräs till katten där i...så trist att va sjuk..krya på er
kram Rosa

mia ritschewald sa...

Du får väl försöka övertalavden motsträviga frun i Tuna hästberg att följa m dig :)