tisdag 23 april 2013

F d soffhörnan....


Ett snabbt inlägg kommer här från mig...här hemma är det kaos, en riktig rövarkula. Därför får ni bara se denna hörna (som faktiskt är så gott som klar) Hör stod tidigare sofforna...Allt är omflyttat i vardagsrummet, och ni ska få se helhetsbilder efter midnatt ;) Kan lova er att det blir mycket mer avskalat mot vad det har varit....Tänkte passa på att fota då alla andra lagt sig...försökte fota nu på dagen men motljuset gjorde bilderna så mörka så jag fotar med blixt ikväll istället ;)

Precis hemkommen efter "avslut" med sonen i Falun. Han övergår som sagt nu till vuxenavdelningen för diabetiker. Han insjuknade i diabetes vid tre års ålder, och minnena är många ifrån barnkliniken under de 15 år som gått. De har fått lära upp oss, hjälpt oss att ta oss igenom jobbiga perioder och de har stöttat oss genom att följa med till skola och dagis för att undervisa personalen där. Så som tack för "trogen tjänst" fick sonen en biobiljett med godis/popcorn- meny :) Blev riktigt rörd, och nu  kommer det kännas enormt konstigt att inte längre få följa med som förälder på hans läkarkontroller. Han fyller som sagt 18 år om två dagar. Har lite vemodig känsla i kroppen, men ska väl överleva detta med hoppas jag ;)

Annars går alla mina tankar till de föräldrar (som är bekanta med en vän till mig), vars son blev påkörd av tåget häromdagen -och omkom. Pojken var tolv år...Lider så med dem :(

Men NU måste jag ta itu med kaoset här hemma, så det blir någon ordning ;)


Inga kommentarer: