fredag 16 maj 2014

Jordgubbar och trädgård samt KARMA


Nu växer det som bara den i rabatterna, och plommonträdet blommar. Jag hoppas på stor skörd i år, då det var dålig plommonskörd i fjol. Gräset är nyklippt -för första gången i år- och de första jordgubbarna inhandlades häromdagen. Och till helgen sägs det bli riktigt varmt och skönt. Det är väldigt välkommet, speciellt då jag är ledig då.

Hörrni, har ni sett vilka fina servetter jag hittat? De rosa/vit-prickiga kommer från Clas Ohlson, och de andra från IKEA (klicka på länkarna för prisinfo). Sommardukningar får mer än gärna innehålla färg, blommor och fina mönster, för min del.

Vet ni -jag VILL så gärna tro på karma. Tro att man får det man förtjänar. Men även att man kan sona sina "brott", och få möjlighet till en nystart. Vad tror ni? Många gånger har jag känt att jag ger och ger, utan att få något tillbaka. Men så plötsligt kommer dessa stunder då lyckan ler mot en. Inga stora förändringar. Men små stunder av lycka, som tillsammans kan få hela din kropp att le. Någon hjälper dig. Någon skrattar med dig. Någon överraskar dig. Någon uppskattar dig. Någon vill ha ditt sällskap. Och någon visar att den vägrar släppa taget om den fina vänskap som finns.

Exempel på små stunder av lycka.

Låt mig få stanna där en stund nu. Jag tycker faktiskt själv att jag förtjänar det.

Nu tar jag helg. Hoppas eran blir så fin som den bara kan bli. Och hoppas att -även ni- får uppleva dessa små stunder av lycka.Kram Linda
1 kommentar:

Carina sa...

Hej Linda...
Ja, jag är övertygad om att Karma existerar, har fått många "bevis" på det...en vacker dag får man helt enkelt tillbaka, positivt som negativt...
Hoppas ni får en härlig helg :)
Kramar Carina
kattarsel@live.se