fredag 17 april 2015

Blåsippor, pärlhalsband samt bilder från Island


Hej hej!
Äntligen har blåsipporna i våran eka slagit ut! Och så såg jag att vitsipporna också var på väg...


Jag fick ju en stor tuva med vitsippor i fjol av Frun, så den grävde jag ner under ett av våra äppelträd. Vi har tyvärr dåligt med dessa vårblommor alldeles inpå knuten. Där jag bodde innan jag träffade Anders, hade jag ett hav av blåsippor OCH vitsippor angränsande till min tomt. Och det kan jag sakna. Men nu har jag -som sagt- "planterat in" i trädgården av både blåsippa, vitsippa och tussilago -om än i små mängder. Men det är ju alltid något och klart bättre än ingenting!

Har ni sett detta fat nedan som fullkomligt svämmar över av gamla pärlhalsband? Jag älskar verkligen sådana, och tycker INTE att man kan få för många. Jag köper alltid på mig ett här och ett där på de loppisar jag besöker.


Nu är det redan helg igen, och min helg ska bland annat bestå av fortsatt rensning inför loppisen. 
Sen måste jag ju erkänna att det pirrar rejält i magen över allt roligt vi har framför oss nu. Med början redan nästa helg!

Vill ni se några bilder från Island, och de utflyktsmål vi ska besöka, förresten?


Mmm, det gör ju inte ont att se på direkt! Tyvärr kostar det en hel del att åka dit med alla utflykter inbokade, men jag hoppas verkligen det är värt varenda krona! Ååå vad jag längtar!


Ses vi inte på någon dag, så får ni ha en riktigt trevlig helg!Kram Linda

1 kommentar:

Marie maräng sa...

Hoppas några vårblommor tar sig så du får njuta av dem många år framöver :)

Där jag växte upp fanns allt man kunde önska sig när det gäller blommor... En glänta med blåsippor, ett hav av vitsippor, mängder av gullvivor i alla färger, en glänta med liljekonvaljer, syrenberså och inte minst en STOR äng med alla ängsblommor man kan tänka sig och min favvo bland dom polisknappar eller som dom också kallas smörbollar som jag knappt sett sedan dess.

Gissa om jag saknar det... Allt är borta rivet, uppgrävt för att ett villa område skulle byggas. Huset ska vi inte tala om... man får ont i själen och blir tårögd bara man tänker på det.

Underbara pärlor du har! Snyggt att ha dom samlade så där :)

Synd att det är så långt till dig annars hade jag SÅ GÄRNA kommit på loppisen! Så nyfiken på vad för fina saker du kommer att sälja.

Förstår att du längtar till resan.. det ser verkligen magiskt ut! Om vi inte hörs innan dess så önskar jag er en underbar resa!

Ha de så gott!
Kram Marie