torsdag 30 juni 2011

Slagfält

Vårat hem håller på att förvandlas till ett slagfält mer eller mindre, med en BEBIS i familjen :/ Nyss hann jag rädda min finaste madonna i sista stund ;) Men det är det alla gånger värt! Lite svinn (och kattmat/bajs- lukt) får man räkna med ;))

Och förresten, vem orkar städa i denna värme? (vi har över 30 grader inomhus-förutom källaren då...)2 kommentarer:

Maria/Javabönan sa...

Slagfält...hmmm det har vi hos oss också, men vem orkar städa när svetten lackar.

Jag har just läst bakåt i din blogg och hittade något inlägg där det framgår(om jag fattat det rätt) att Lars-Göran Arnberg är din svärfar.

När jag var ung på 80-talet så hade vi en kvartessnut i Norslund/Falun där jag växte upp. Han var hur härlig som helst och det hände att han var på Fritidsgår'n och spelade kort med oss ungdomar.

Han körde en folkvagnsbubbla och ibland när fritidsgår'n stängde klockan 22.00 så fick jag åka med honom hem längs Kungsgårdsvägen där jag bodde. Du må tro att det var kul att kliva ur snutbilen och allra roligast var det om grannarna glodde. ;-)

Jag tror att det var din svärfar, kan det stämma?

Kram,
Maria/Javabönan

Viola sa...

Hej Linda, fann dig hos Ullis..visste inte att du hade en ny blogg...härligt att finna dig här igen, du var ju en av de första som jag bloggade med när det begav sig för tre år sedan, ser att både du och jag har bytt boende :)...ha en fin helg, kramen VIOLA