onsdag 29 juni 2011

En dag full av möten för Lillen

Ja, nu vet jag att jag är TJATIG, men ni som följt mig länge vet nog hur mycket och länge jag önskat mig en katt? Och sen vet ni nog då även hur mycket jag älskar att fota djur- speciellt vilda djur? Så nu kommer här lite DJURBILDER, eller om man så vill- Lillens dag i bilder ;)

Sova bör man, annars dör man...och DET gör Lillen mer än gärna :) Men då vi har börjat ta ut honom, så finns det ju en STOR värld full av liv att utforska. Och idag vågade han följa med oss till kaninen Pontus (som är typ 20 meter från ytterdörren) Annars håller han sig vid trappen på sin höjd.....

Att få syn på Pontus var riktigt spännande! Tydligen så spännande att Lillen var tvungen att ta sig in i hagen på egen hand....

Efter att båda varit lika osäkra, men sakta närmat sig- så blev de- om inte bästa vänner- så i a f att acceptera varandra :)

Sen blev det lite lek i "djungeln"......

Någon timme senare kommer bonusdottern in och ropar att hon hittat en igelkott :) Jag var i full färd att laga mat. Men eftersom jag ÄLSKAR igelkottar, så släppte jag allt och tog kameran med mig och rusade ut....

Och det var en rätt tuff herre/dam vi hade på besök...Många bilder blev det ;)

Här nedan ser ni min goa bonusdotter Malin :) Apropå henne så vill jag påminna er om att gärna besöka hennes nystartade blogg Min värld (klicka på blogg-namnet så kommer du dit) Malin är 12 år och lider av dyslexi. Hon har jättesvårt att skriva (och läsa) Så att starta en blogg är för henne jättestort! Hon blir jätte, jätteglad om ni vill titta in där och lämna gärna en kommentar så har ni förgyllt hennes dag (man kan kommentera som anonym där)

Naturligtvis fick igelkotten släppas tillbaka till friheten efter att ha blivit fotad från alla vinklar ;) Lillens möte med kotten var inte lika spännande som med kaninen...han tröttnade ganska fort (Lillen alltså)

Slutligen vill jag skicka en stor kram och tack till denna kära bloggvän (som jag "känt" sen starten av mitt bloggande, vi har t o m träffats några ggr IRL). Tusen tack för hjälpen med att "identifiera" blommorna i det förra inlägget :)


1 kommentar:

Vita lyckan sa...

Jättegullig igelkott! Verkar inte så rädd heller :) Jag gillar också igelkottar, de är ett häftig djur minst sagt! Ha en skön kväll!