tisdag 18 juni 2013

Greengate-plädarnaIgår kom mina (läs våra) nya plädar på posten, så det var bara att ta itu med byte av soffklädsel...*pust* Men med plädarna på plats är jag jättenöjd, MEN jag känner samtidigt mig själv så väl att jag vet att jag kommer att tröttna på allt mönster och även på FÄRGEN. Som tur är har jag dock fler plädar att bytas av med, och då kan vi ha de här som plädar att ligga UNDER istället för OVANPÅ :) Jag MÅSTE försöka träna på och lära mig att ha lite mer mönster och/eller färg...


De är gråa plädar, men man kan ta dem för blå...Spelar ingen roll för mig då jag gillar både blått och grått :) Och så fort något nytt händer hemma, ska katterna vara med och inspektera/lukta på och/eller helst lägga sig i eller på allt. Våra katter är väldigt renliga av sig (tack och lov), så kanske det var därför Klara parkerade sig direkt i soffan, då det var ett tag sedan den var sååå ren? ;)


Känns -hur som helst- alltid kul med lite nytt! Synd bara att sofforna inte håller sig så här rena någon längre tid...men det är mitt eget val då jag vill ha mycket vitt och ljust!

Idag (tisdag) ska jag in med sonen till vårdcentralen då han ett tag besvärats av nageltrång. Och eftersom han är diabetiker, så är det extra viktigt att vårda fötterna. Om ex en diabetiker får sår på fötterna, så kan det tyvärr vara svårläkt. På telefon sa i a f sjuksystern att jag skulle förbereda honom på att om det inte blev antibiotika utskrivet så skulle de behöva göra ett ingrepp och skära.... Så nu är både han och jag lite nervösa :/

Annars längtar jag tills nästa vecka då jag ska ha semester! Jag jobbar hela midsommarhelgen, men som vanligt bryr jag mig inte i det- utan fokuserar på all extra STORHELGS-OB det ger :) Men sen blir det som sagt lite ledigt! Då ska jag bl a åka till Gröna Lund med mamma, min minsting och mina brorsbarn. Och på helgen den veckan skulle jag ju egentligen gått på Peace & Love-festival. Men de flesta kanske har sett i media att de gått i konkurs och att alla vi som redan köpt biljett inte får tillbaka EN ENDASTE KRONA :( Biljetterna går på ca 1800:-/styck....

Men, men. Vad göra? JO! Jag och Anders bokade en weekend i Stockholm för att gå och se på Pet Shop Boys på Cirkus istället :) De skulle ha spelat på Peace & Love-festivalen, men då den blev inställd gör de en spelning då i Stockholm. Tågresa, shopping, fint hotell och konsert med mina stora barndomsidoler på tu man hand med mannen jag älskar! Snäppet BÄTTRE faktiskt än Peace & Love, tycker JAG :) Jag vet att många INTE håller med mig, men jag tycker på ett sätt att det ska bli skönt att "slippa" allt festande dagarna i ända (som det ju lätt blir under en festival -ålderstecken månne?) Så mig gör det INTE så mycket :)
Ps. I fall att någon undrar, så har vildvins-plantorna nu fått flytta ifrån rabatten....


4 kommentarer:

idémakeriet sa...

Det ser väldigt fint och ombonat ut med de filtar på soffan.
Ja du det är inte lätt att hålla en vitt soffa ren men det är väl en IKEA soffa så du kan nog slänga klädslen i tvättmaskinen.
Vi stod också i valet att köpa en vitt soffa men gorde det inte med fyra små barn, två katter och hund.
Jag tor att klädslen skulle vara mer i tvättmaskinen än på soffan, hihi.
Förstår att ni är lite nervösa, hoppas det går bra för din son.
Kram Gerda

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blev jättefint med vit klädsel och dom nya plädarna, du har så sommarfint.
Stor kram
AnnaMaria

Emmalill frank sa...

Blev superfint! Hade oxå behövt göra så för den lilla hunden och katten siktar ner hela tiden :)

Huset på Backavägen sa...

Jag tycker plädarna var jättefina! I inlägget ovan håller jag bara med dig, jag försöker själv att hålla den strategin. Ett gott skratt förlänger livet!
Kram Anki