fredag 19 augusti 2011

Lite loppisfynd och en jobbig sak....

Tusen tack SNÄLLA ni för era fina ord om sovrummet, vad oerhört glad jag blir :)

Igår var jag ute på en lite loppis-turné med en av mina allra bästa vänner :) Inga direkta WOW-upplevelser gjordes, men man kan ju inte komma hem tomhänt eller hur? ;)

Köpte dessa gamla ägg-koppar...6 st för 10:- (!) Nu har jag.....MÅNGA....sådana...törs knappt räkna dem.... ;)

Denna lampa nedan....50:- :)

Och så denna bakform i porslin för en tia (!)....:)

Och så har jag blivit påverkad av allt läder som nu är "på tapeten"...så för en tia köpte jag denna väska nedan också...skitful egentligen, men samtidigt SÅ häftig och originell! :)

Sen måste jag bara visa min äldsta dotter (igen)....här ser ni vart jag har fått idén att fota mig själv i spegel ifrån....detta är MYCKET VANLIGT FÖREKOMMANDE här hemma med 4 tjejer i huset ;) Här nedan har hon i a f fotat sig i en ny jacka, spegeln är lite låg så hon måste huka sig ned lite...Nu har hon åkt till kupolen med kompisar, och en mycket stor dos av parfym har hon lämnat efter sig....i hela huset ;)

Sen måste jag bara få skriva av mig LITE ang barnen....De två äldsta (mina) är ju 14 och 16 år, och de har uttryckt en önskan om att få bo hos mig på heltid, då jag är skild från barnens pappa sedan 9 år tillbaka.....De är ju så stora att de får bestämma sådant själva nu......

Deras pappa är väldigt ansvarsfull och i det stora hela en mycket bra pappa för dem. Och naturligtvis förstår jag att det svider hos honom, för han vill ju såklart ha dem hos SIG.....DÄRFÖR är vi nu lite smått oense. Jag tänker inte lämna ut honom en massa här, men kan säga så mycket som att jag pendlar mellan enorm ilska och upprivenhet/tårar p g a att han vänder detta EMOT mig och tror att det är JAG som har övertalat dem.....:´(

Detta tär enormt på psyket....och jag vill bara varna er andra som går i skilsmässo-tankar. TÄNK ER FÖR NOGA, för den ev tvisten samt saknaden av barnen efter en skilsmässa är FRUKTANSVÄRD :( Nu är det ju så att man såklart inte kan hålla ihop för barnens skull, och jag ångrar INTE min skilsmässa! Men det svider så i mamma-hjärtat....allt för ofta....jag skaffade barn för att jag ville ha dem hos mig....inte för att vara ifrån dem på halvtid :(

I skrivande stund kommer min bonusdotter fram till mig...så säger hon såhär:

-Linda, vill du veta en sak?
-Ja, svarar jag lite halvt okoncentrerad då jag skriver detta inlägg samtidigt.......
-DU ÄR BÄST! säger hon då :))

Nu blev jag riktigt, riktigt rörd......Vad vore jag utan min stora, underbara familj?

Trevlig helg på er alla!


2 kommentarer:

Carina sa...

Hej Linda!
Vilka fina fynd du gjorde, speciellt kakformen!
Usch vad jobbigt när barnen vill bo på heltid hos dig och deras far tar ut det på dig! Inte OK tycker jag, och barnen är ju som du själv säger tllräckligt stora för att avgöra det. Jag har ingen egen erfarenhet av nåt sånt men många vänner och syrran och brorsan är skilda och det verkar tyvärr vara vanligt att det blir "problem" just ang. var barnen ska bo. Hoppas av hela mitt hjärta att allt löser sig. Och du, vilken fin gest av din bonusdotter.
Kramar Carina/Hjo
kattarsel@live.se

Livingroom sa...

Vilka fynd ! Gillar lampan, såna kan man ju inte ha för många av. Det industriella passa så fint med det vita och rena. Vad tråkigt med barnens boende. Jobbigt säkert. Har någongång tänk den tanken att vi skulle skilja oss och barnen sagt att de ville bo med sin pappa... hu så förfärligt det skulle va. Jag hoppas ni kommer fram till en bra lösning som känns bra för er alla. Fint att du har ett så bra förhållande med dina bonusbarn ! Ha en fin helg!