tisdag 23 september 2014

Brr, vad kallt!


Ja, som ni alla säkert har märkt som kom då kylan med besked! Så idag satte vi på värmen här hemma.


Och det är nästan så -men bara nästan- att jag kapitulerar genom att ta fram strumporna också. Jag är ju en "strumpvägrare", och går ju allra helst utan. Men inte till vilket pris som helst, så klart.


Våran lilla Laban har ju då sen länge sprungit ute på tomten. Men hela tiden inom säkert avstånd. Och vi har alltid haft dörren öppen, då han bara har fått vara ute när någon har varit hemma *hönsmamma är jag, jaa*. Men nu är det ju då lite VÄL kallt att ha dörren öppen. samtidigt som jag inte vill låta honom vara ute med dörren stängd. Hmm...och inte minns jag hur vi gjorde då de andra två katterna var små heller? 


Men det märks på dem att det är kallt ute nu. De går inte gärna ut mer än korta stunder, och ändå är detta ingenting mot hur kallt det KOMMER att bli...i skrivande stund så blev lille Laban så frusen då han var ut, att han ligger UNDER filten här i soffan ( i mitt knä) Där är det visst riktigt varmt och skönt...jag vet att även de andra två katterna gärna vill ligga under våra täcken och filtar då kylan väl kommer....


Ett annat sätt att höja värmen och mysfaktorn inomhus är ju genom att tända massor av ljus här hemma, och några av ljusen vi brukar tända -ser ni på bilderna idag.


Brr...sådana här dagar är jag så tacksam över att vi har både badkar och bastu!


Kram Linda
2 kommentarer:

Hos Jorunn sa...

Det gamle pianoet ditt er vakkert! Så fint med tente lys og noteark:)

Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klem Jorunn

Huset på Backavägen sa...

Ja fy, idag var det kallt. Fick lov att skrapa rutorna på bilen... Så nu är det eldning igen. Usch vad ni har varit krassliga, trist. Ni får krya på er! Det är fler på jobbet som är lika dunderförkylda, hoppas jag klarar mig.
Kram Anki