tisdag 11 mars 2014

Om att vara stolt över sig själv. Samt minnen....


På bordet i köket har jag fyllt en skål med snäckor och stenar...


...genast drömmer jag mig bort till sandstränderna i Egypten (nov 2012)...där jag kunde gå och plocka snäckor i det turkosa och varma vattnet, som låg på ca 30 grader.... Tänk att jag hade en hel kasse full med superfina snäckor med mig på bussen till flygplatsen (då vi skulle åka hem), men så upplyser guiden oss om att det är straffbart att föra med sig koraller och snäckor ut från landet. Så jag vågade inte annat än att slänga påsen i en papperskorg på flygplatsen. 
Tråkigt.


Det är ju så fina minnen -annars- att ta med sig hem.....Men jag vågade inte chansa....

Nåväl. Idag var det ju en lika underbar och solig dag som igår! Här nedan ligger "mammiga katten"..."solkatten"...och njuter...


Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv, för det tycker jag man får vara då man anser att man varit duktig (utan att det ska uppfattas som skryt för det)

Jag har nämligen -sen en vecka tillbaka- promenerat i lugn takt varje dag TROTS värk i knät. Jag äter värktabletter, och så går jag ca en halvtimme, fast det gör ont.

Och tro det eller ej, knät har faktiskt blivit bättre -säkerligen p g a det. Fortfarande känns det som att jag bara vill sträcka ut det. Som att senorna (?) inuti är för korta...och så kan jag inte sitta på huk. Så jag känner mig lite stressad över allt som måste klippas ner i trädgårdens alla rabatter...för som det är just nu kan jag inte göra det p g a smärtan...

Men skam den som ger sig! Jag ska bli bra igen -BASTA!

Idag gick promenaden mot Borlänge city...Jag tog lite bilder med mobilen längs vägen, först ut en bild på mina nytvättade converse som har fått komma fram -tillsammans med vårjackan!


Det är så lätt att ta sin omgivning för givet, så jag försöker verkligen lära mig att NJUTA av allt runtomkring. Vi bor ju ett stenkast från Dalälven, och det är underbart!


På andra sidan (om jag vänder mig om), har vi TYVÄRR en stor industri...men den behöver man inte låtsas om...*S*


Här står jag på bron som går över Dalälven. Längs med älven löper ett mycket populärt gångstråk. Jag hoppas jag snart blir så bra i knät att jag klarar av att gå runt hela.....


Vägen jag promenerar till stan går bl a igenom en allé med gamla kaserner...så fint!


Trädkonst kan man också hitta längs vägen!


Tänk att detta gångstråk (exempelvis) är mig så bekant att jag alltför sällan uppskattar det VACKRA i det. Jag måste försöka bättra mig på sådant.

Jag tog även en liten SELFIE då jag väntade på bussen hem nere på stan....


Jag hatar verkligen att ta kort på och/eller se mig själv på bild (då jag har världens sämsta självförtroende tyvärr), men jag bjuder er på detta för att träna på det (jag kommer garanterat ångra mig sen).....


Massor av vårkramar från mig!//Linda

5 kommentarer:

Agnetha sa...

Du ser jättebra ut på kortet.
Ha en go kväll!
Kram Agnetha

Tinas bo sa...

Vad duktig du är!!
Du kommer att klara det, men ta det lugnt!
Och nu måste jag klarställa en sak!!!
Du är såååå fin, vännen!
Ser du inte det??!!
Och du delar med dig av så mycket här på bloggen och det är modigt!!
Du har en sund och fin karaktär!
Så inte ska du ha dåligt självförtoende!!
Jag gillar dig skarpt!!! :)

Kraaaam
Tina

vitadrömmarobusigabarn sa...

Du är så fin på bilden
Och duktig du är och skönt att det blivit lite bättre❤
Tusen kramar

Huset på Backavägen sa...

Heja dig vad duktig du är! Mera selfies, du är jättefin! Ni ser ut att ha haft en fantastiskt trevlig helg i Stockholm, den får ni lägga i minnesskålen med alla dina fina snäckor.
Kram Anki

Fågel Blå sa...

Heja dej vad duktig du är, som kämpar och sliter trots värken,
Och härligt kort på dej, fortsätt ta mera kort!
Önskar solen skiner på dej idag och alla dagar!
Kramar Kathrine