tisdag 25 mars 2014

Från djupet av mitt hjärta......tack! Tusen tack snälla ni för alla fina kommentarer ni har lämnat! Jag har INTE tänkt sluta blogga, utan bara -försöka- dra ner på det rejält. Jag vet inte om jag klarar det, men jag ska göra mitt yttersta.


Nu är verkligen våren här, vilket innebär att trädgården måste rustas upp. Så nu då jag är långledig tänkte jag befinna mig där. I trädgården.

I helgen fixade Anders till våran bänkskiva i köket. Jag har tidigare målat den ett par gånger (och lackat), men den blev i a f ful med tiden...så nu testade vi att sätta dekorplast på istället. Få se hur länge DET ser bra ut? Sista utvägen blir en ny bänkskiva....


Annars måste jag ju berätta (för er som inte redan vet det), att Ola Rapace är här i Borlänge och spelar in en gangsterfilm. VITT SKRÄP heter den, och den ska utspela sig på 70, 80-talet. I dagarna håller de till på våran (!) gata. I en lägenhet mittemot oss. Så spännande! Då äldsta dottern idag gick av från bussen, så kom de i en gammal polisbil med kameran tryckt genom rutan mot henne. Så har vi tur, blir hon med i filmen. Om inte annat så är det från våran omgivning bl a . Vårat hus kanske t o m blir med! Lägenheterna mittemot vårat hus är plåtklädda (liksom vårat hus), så jag gissar att de passar bra in i filmens tidsepok. Den ska släppas nästa år, och just nu kan jag knappt bärga mig. Jag är SÅ nyfiken!

Hoppas ni alla får njuta av det fina vädret, vi ses nog snart igen. Tack åter igen.Kram Linda
1 kommentar:

HOS JORUNN sa...

Vakre bilder, det var så fint med den røde pelargonien mot det hvite:)

Kle Jorunn