fredag 14 mars 2014

Mera matrum och bloggtorka


I brist på annat, så får ni här fler bilder från matrummet (som jag fotade för ett par dagar sedan) Här ovan ser ni öppningen in till vardagsrummet.


I hörnet -på bilden ovan- råkade visst en blå IKEA-kasse sticka fram, såg jag nu. Det innehåller en present till brorsan (som fyller år på söndag) 


Den fina stegen har jag köpt av en kär vän.


Annars ser det väl likadant ut -som det har gjort ett längre tag nu....


Här ovan ser ni mattan jag virkade (igen)


Blogglusten är som bortblåst för tillfället. Men efter alla år av bloggande, så vet jag att det kan svänga oerhört fort. Om bara några timmar kan den vara tillbaka.

Jag tänkte först skriva ett långt inlägg om att ha tonårsflickor, och hur jobbigt det kan vara då de frigör sig mer och mer från mig som förälder...men nej, jag orkar inte gå in på det NU. Det tar vi en annan dag (kanske)


Trevlig helg alla fina!


Kram Linda5 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Så fantastisk vakkert det er hos deg Linda~ jeg er helt forbløffet over hvor mye fint du har!!!Jeg ser nydelige detaljer overalt!
Tenåringsjenter ja.....jeg har en på ti som tror hun er tenåring....det er gale nok,lurer på hvordan hun faktisk blir som tenåring???!!!
God helg,håper blogglysten kommer tilbake!
Toveklem :)

Rosa i huset i vitt sa...

Vackra bilder som alltid hos dig
ha en fin helg
kram Rosa

Monika sa...

Som den ljuvligaste av drömvärldar är det att titta in här i din blogg!

Så vackert! Krönet ovanför öppningen, hur du arrangerar blommor, möbler..... ja, ALLT! Så fint! Som ett dockskåp i naturlig storlek. Ja, jag bara tokgillar allt på dina bilder!

Ha en fin o trevlig helg!
Bästa hälsningar
Monika

Huset på Backavägen sa...

Man tröttnar aldrig på dina bilder och ditt hem! Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram Anki

ängeln i vitt sa...

Jag smäller av.....du har så mysigt och så mycket fina prylar. Mattan blev ju skitfin ju och skåpet sen då....gaaaa. Travlig helg.

Kramen Carina