fredag 29 mars 2013

Vad som låg i paketet...

NU ska ni få se vad som låg i paketet igår :) Kan ni gissa från/på ovanstående bild?


Dessa små ljuvliga -och mycket gamla- lamm! Bäää....


Visst är de bedårande? Jag har bl a sett dem i bibeln (Jeanne D Arc Living), och blev så glad då jag hittade dessa sen på tradera :) Tror det finns ett par där ute nu också...?

De får stå HÖGT upp, LÅNGT från små kattklor...Söta att ha framme nu till påsken, eller varför inte året om?

Tänkte passa på att ge -den som vill- tips också ang hur JAG sköter mina plättar i luften (se en av dem på översta bilden). Jag brukar få höra att jag lyckas bra med dem....Men det krävs tid och omtanke (eller kontrollbehov om man så vill *ler*) Jag känner på deras jord så gott som dagligen, och ser till att de ALDRIG torkar ur...Annars står ingen av mina i något fönster, de verkar klara sig bra med det ljuset som rummet ger...Men som sagt, håll efter med vattningen och känn på dem regelbundet -så trivs de bra och växer och frodas :)


2 kommentarer:

Änglajord sa...

Nej men, åhh vad fina! Sådana hade min farmor! Du är såå duktig att finna en MASSA fina saker!En liten fråga:Ni(precis som vi)har ju så supergulliga långhåriga katter, har du några tips på hur man gör med allt katthår?(!) Älskar våra katter men blir liite trött ibland på alla hårtussar trots att jag städar jämt och ständigt? Stor påskkram!/Karin

Huset på Backavägen sa...

Vilka gulliga lamm! Det gör absolut ingenting att du bloggar när det är påsk :-) Blåkulla är väl modernt med wi-fi...
Kram Anki