måndag 18 mars 2013

Jag har gjort det -igen :/


Hade den otroliga turen igår att vara första spekulant/först på tur på en annons där det skänktes bort ett bord :) Nytt, men i gammeldags stil...ska måla och shabba det lite ev framöver är planen. Men gissa om jag blev glad? :))


Att det sen visade sig vara en f d arbetskamrats fru som skänkte bort det gjorde ju inte direkt saken sämre ;) Just nu fick det pyntas lite i påsk-tema...


Problemet var ju dock bara då att det är lite fullt här hemma :/ Men jag lyckades igen! Lyckades flytta om lite och hitta en LITEN yta över, där jag kunde tränga in bordet ;)


Det är så där då man älskar prylar och vill njuta till fullo av dem ;)

Jag har även haft turen att hinna först på en annan "möbel" som skänktes bort...visar dock er en annan gång ;) Otroligt att folk är beredd att slänga saker som andra -typ sådana som mig själv- ser som skatter!


Sen känner jag att jag måste be om ursäkt för att jag varit så dålig på att kommentera hos er den sista tiden...ska försöka skärpa mig, har även varit dålig på att ta mig tid till att titta in hos er -MEN! Däremot har jag äntligen sen drygt en månad tillbaka lyckas komma igång med daglig motion...Vissa dagar går jag t o m flera ggr/dag, så det är väl ändå en ganska bra ursäkt? ;)

Mindre tid vid datorn- i utbyte mot en piggare och gladare Linda! ;)5 kommentarer:

Huset på Backavägen sa...

Det är en jättebra ursäkt! Lika skönt att vara utan dator som att sitta vid datorn tycker jag. Svårt och få balans! Verkligen fin skatt du lyckades få!
Kram Anki

Monika sa...

Fatastiskt fint! Väldigt vackert ALLT på dina bilder. Din blogg är verkligen inspirerande. Var har du lyckats få tag på de gamla snörkängorna?

Ha en fin dag!
Mvh
Monika

Claras Lantliv sa...

Men oj så fint!! :)
Vilka fina provdockor du har med!!

Kram på Dig!

Hemma hos Ingeborg sa...

Nämen vilken tur du hade, det är ju alldeles härligt...

Rosa i huset i vitt sa...

så fint det blev och vilket härligt bord.
kram Rosa