tisdag 5 mars 2013

Funderingar, Magnus Carlsson och melodifestival


Detta inlägg kommer att handla mer om musik och schlager än inredning ;) Det enda som berör inredning är bilden ovan...Mina ljuskoppar har legat i skåpet ett tag, men känns nu som nya då de fått komma fram igen!

Ni som har följt mig länge vet att mitt stora intresse är inredning. Och jag har mest koncentrerat mig på det vad gäller mitt bloggande. Därför kanske jag gör en del av er besvikna då jag förtydligar att denna blogg är en form av en "offentlig dagbok" för mig. Mest är det inredning, ja. Men känner JAG för att skriva om musik eller något annat, så blir det så ;) Sen är det upp till ER om ni finner det intressant att titta in här eller inte ;) Jag har inte fått någon kritik -det är inte därför jag tar upp detta- , det handlar mer om att påminna mig själv om att inte ställa så höga krav på mig själv. Att jag inte bloggar för ER skull, utan främst för min EGEN---
Hmm, hur EGO lät inte det där då? 

Era besök här inne värmer gott, och är en lisa för själen! Utan er- hade jag med all sannolikhet slutat blogga då jag haft mina sk "blogg-svackor". Så era besök härinne betyder oerhört mycket för mig ändå!

Däremot är det inte alls viktigt att ni måste kommentera. Visst -jag ska inte sticka under stolen med att det är jättetrevligt att få kommentarer- men det är absolut ingen nödvändighet ;) För jag har slutat känna press på mig att svara er, det gör jag då tiden och orken finns....

Hur som helst, så har jag lite mycket denna vecka, så därför har jag varken fotat eller fixat hemma. Idag kommer mäklaren (se tidigare inlägg), så efter nattskiftet blir det storstädning ;) Helgen som kommer skulle jag egentligen befunnit mig i Friends Arena, Solna på Finalen i Melodifestivalen (med två väninnor) Men i januari då utgifterna hopade sig, beslutade vi oss för att sälja biljetterna då kostnaderna bar iväg så med tåg, hotell o s v Och det kanske var lika bra? För i år har jag hängt med ovanligt dåligt (jag som brukar ha stenkoll) Därför har jag nu beslutat mig för att göra en schlagersida (för min egen skull) längst upp kommer den att hamna bland de andra flikarna. Och årets startordning i finalen ser ju ut som följer nedan (länkar till låtarna)


Här är hela startordningen i finalen:Jag har ju då ingen riktig favorit i år (som förra året) Jag vet inte än vem jag ska hålla på? David Lindgren troligtvis, eller Anton eller Robin...Vad jag DÄREMOT vet, är jag jag kommer dansa, sjunga och dregla till denna man nedan i helgen (om min semesteransökan går igenom vill säga)
Sveriges sexigaste man (enligt mig) Magnus Carlsson gästar Liljan här i Borlänge under deras tema- schlagerkväll! Och DET vill jag ju INTE missa ;)1 kommentar:

Huset på Backavägen sa...

Jag tycker det är roligt att läsa om hela dig, din familj, dina intressen, dina inköp, ditt pyssel m.m. m.m. Det är det som är tjusningen tycker jag att din blogg är så blandad. Du bjuder verkligen på dig själv! Det uppskattas, iaf av mig!!
Kram Anki