lördag 23 mars 2013

Kökets "nya" bord

Nu så, ska ni få se vad jag har målat. Jag fick ju för ett tag sedan ytterligare en fix idé...denna gång fick jag för mig att jag ville ha ett R U N T bord i köket. Så jag satte mig för att leta på blocket, men hittade inget..Så dök det plötsligt en dag upp ett då -som skänktes bort (!?) Jag har haft riktig tur på det planet, den sista tiden :)

Inte nog med att bordet skänktes bort, utan fyra pinnstolar följde även med :) Jag älskar verkligen sådana! Men de har jag inte lika bråttom med att måla ;) Fick även en gammal fåtölj som jag ska fixa till så småningom ;)

Nu ska bara lamporna flyttas lite...tänkte först bara ha EN, men det blir nog bäst ändå med två? Köket blev mycket större nu, då det annars är så litet. Och nu kan vi nyttja ytorna mer! Även bordet kommer nyttjas till fullo. Visst är det litet, men det räcker precis till oss plus att en iläggsskiva följde med, och så har vi ju matrummet ;)

Här nedan får ni en mobilbild på hur bordet såg ut INNAN, och där kan ni även se hur stolarna ser ut....Visst är väl vitt oslagbart? Det kan då JAG -YTTERLIGARE en gång konstatera!
Som ni ser på bilderna ovan, så skiner solen här idag igen (även om värmen saknas) Hoppas ni alla får en riktigt skön helg!
3 kommentarer:

Claras Lantliv sa...

Men oj så fint!! Vilken otrolig tur du hade, som fick allt det där fina! Pinnstolar är för fina, älskar sådana med! =)
Vackert hem du har!!
Kramar på Dig!

Caroline Johansson sa...

Så oerhört fint det blev.
Håller med dig om att det är så fint med vitt även om det inte alltid är så praktiskt.

Blir så glad av att läsa din blogg.

NerbyKatta sa...

Skulle åxå vilja ha ett runt bord eftersom vi har så litet kök.. Letar och letar...
Jättefint blev det!
Kram Katarina.