lördag 21 juni 2014

Midsommar 2014


Här kommer ett nattligt inlägg från mig -liggandes i sängen. Anders ligger bredvid och kollar på fotboll, så då passar jag på att blogga. God fortsättning på er! Själva har vi haft en mycket trevlig men lugn och skön midsommarafton (även om vi frös som tokar) Men först tänkte jag visa er några bilder från min väninna K:s hem. Jag har visat bilder från hennes hem tidigare (hon bor där med sambo och barn). Dessa bilder är tagna sent, vid 22-tiden så TYVÄRR är en del av bilderna grumliga.....


Det var ju genom bloggandet och vårat gemensamma intresse för inredning som vi lärde känna varandra.


Titta på detta underbara skåp ovan, som hon nyss fick köpa superbilligt på en loppis. FINT, VA?! Notera gärna att solen fortfarande skiner in, trots att klockan slagit 22.00.


Tyvärr kunde jag mest ta detaljbilder då de hade bäddat i några rum för främmande som skulle sova över.


Jag måste ta bättre kort en annan gång, bilderna gör inte hemmet rättvist. De har så himla fint!


Vit pion...jag skulle verkligen vilja ha vita pioner eller ljust rosa....de vi har är i nyansen cerise. Inte alls min färg, tyvärr....


Ja, det var några bilder från min fina väninna K:s hem! K är en av få som står mig riktigt nära...
Hörrni! 
Ni vet väl att jag sällan bjuder på bilder av mig själv. Men här kommer det faktiskt en...med krans.


Jag fixade i ordning en krans lite hastigt innan vi for iväg på vårat midsommarfirande.


En liten blomma till värdinnan.


Och lite annat smått och gott som vi skulle ha med oss.


Jag fick åka skit-bil (läs lastbil) till firandet, då Anders hade jour (och fortfarande har) Men tack och lov så var hans telefon tyst under hela kvällen.


Vi satt ute hela tiden och frös riktigt ordentligt, så till slut fick vi starta bastun. Men vi hann åka innan den blev varm. Men nästa gång! DÅ ska vi basta!


Passande dricka åt gubben (Anders) som ju körde....


Jag tog en hel del kort, men glömde fråga om jag fick lägga ut bilderna här på bloggen. Jag tycker själv INTE om då folk lägger ut bilder på mig utan att fråga, så då måste jag ju agera själv därefter. Men snygga H nedan, har inget att säga till om *blink* Han är dessutom singel och ett STORT KAP. Tips till er tjejer som också är singlar...


Och denna bild nedan fick jag tillstånd av K att lägga ut. Det var hennes hem (där hon bor med sin fina familj) ni såg överst. Här nedan leker vi en av flera lekar. Denna gick ut på att förflytta en kaka från pannan till munnen utan händer (så hon är absolut INTE full)


En liten bild på några av oss tar jag med, hoppas ingen tar illa upp? Vi var ca 20 personer, och allt var lugnt och städat. Vi hade några barn med också som skötte lekarna. Som sagt en mycket rolig men lugn, sansad och skön -om än kall- midsommarafton.


TUSEN TACK ALLA INBLANDADE FÖR IKVÄLL!

Jaha, det var det det!
Nu ska jag mysa lite med mannen min.Kram Linda1 kommentar:

Hos Jorunn sa...

Et vakkert hjem din veninne har! Synes du var veldig fin med blomsterkransen!
Ønsker deg en fortsatt fin midsommar helg.

Klem Jorunn