måndag 21 januari 2013

Let´s get married!


I senaste numret av bibeln (Jeanne D Arc Living) så visade de gamla bröllopsklänningar. Och självklart blev jag full av inspiration! Och eftersom jag vet att man för det mesta kan lita på tradera, så satte jag mig där och sökte...Och titta vad jag fann!


Är den inte en dröm så säg? Den är från 50-talet, och är sydd i nylonspets. Underkjolarna består av tre lager tyll, samt taft och gasväv som gör att den står ut...

Dock ska jag sy ihop den bak då dragkedjan är trasig, och sen ska den få stå ut ännu mer med en krinolin (underkjol med stålringar) som jag också hittade till bra pris på tradera :)


Jag är så kär, så kär att jag fick världens hjärtklappning då jag packade upp den :/ (Detta var dock INTE det jag letat efter länge som jag nämnde tidigare, det har inte kommit än....)

Ååå så glad jag är i min klänning. Och återigen vill jag hurra stort för tradera där man kan finna nästan allt till mycket bra priser! :)5 kommentarer:

Anonym sa...

Får jag köpa de om jag ska gifta mig?

<3<3<3<3
Fruniskogen

Marit sa...

Super vacker klänning, helt underbar. Jag brukar titta in på din blogg med jämna mellanrum. Vi har vitt skilda inredningsstilar men jag tycker det är så roligt att få titta in hemma hos dig och din familj. Du har fått till det så fint med den här "lantliga" stilen, kan tänka mig att många finner inspiration.

Rosa i huset i vitt sa...

Super vacker klänning. ja på tradera kan man göra fynd ibland
kram Rosa

Tinas vita bo sa...

Ååååhhh så vacker den är!!

Tradera för dig, är nog som ebay för mig.... hihi

Kram Tina

Huset på Backavägen sa...

Oj oj oj så fin! Ska du bära den framöver?? ;-)