tisdag 8 januari 2013

Julen över för denna gång


Här har nu julen dansats ut, skönt men samtidigt lite tomt....

Tänkte höra om ni kan hjälpa mig med en sak? Jag har ju valt att inte ha reklam-annonser på min blogg. Gör jag reklam för något, så är det för att JAG själv vill det. Men helt plötsligt så har något hänt..ser att flera bloggare med mig har drabbats. Som ni kanske har märkt, så länkas vissa ord mitt i texten av olika sorts reklam. Och jag har DEFINITIVT inte lagt in det själv. Förstå ni hur jag menar, svårt att förklara? I detta inlägg finns en reklamlänk i ordet julen ovan. Finns det någon som vet hur man får bort den funktionen? 

I övrigt har vi världens segaste internet här hemma för tillfället, hoppas vi snart på något vis kan råda bot på det....

 Tusen tack för era besök här inne -utan er- ingen blogg :)4 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Skönt att få det röda ut... nu väntar vi på våren. Vet inte riktigt vad du menar med reklamlänk i ordet julen i detta inlägg. Hittade ingen reklam...

Anna sa...

Jag har valt att inte ha reklam heller men har inte sett några sådana länkar hos mig (än), så jag vet tyvärr inte hur du ska göra. Hör med supporten .

Lycka till och ha en bra dag.
Kram Anna - Mitt hus på landet

Marillo Södergren sa...

God Fortsättning till er..

Jag ser ingen reklam hos dig alls.. Det enda länk jag ser är den länken som jag förmodar att du la in om JOTEX??!!

Kan alla se den? Eller bara du ??

Ha en riktigt skön kommande vecka..

Kram Marillo

Huset på Backavägen sa...

Jag ser inte heller någon reklam. Men jag kan kanske fråga dig om hur man ställer in så att Kommentarsrutan öppnas som ett eget fönster? Här i Falun har solen också skinit för fullt idag, man blir på så bra humör!

// Anki