söndag 6 januari 2013

Januari månad bjuder på energi


Blev visst ett till litet natt-inlägg ifrån mig...Jag längtar så till veckan som kommer (då jag blir ledig i tio dagar), då ska jag plocka bort allt vad jul heter, och inreda med FÄRGADE kuddar och filtar. Jag ska fortsätta mitt rensande i garderoben, och lägga ut både kläder och prylar på tradera samt blocket! Barnens jullov är över och Anders jobbar, och det innebär att jag får hela dagarna ensam hemma till att inreda, greja och pynta. Jag kan då även fotografera bättre, eftersom det då inte dräller av folk överallt :P Visst är det mysigt då resten av familjen är lediga, men tyvärr så kommer alla rutiner av sig då....

Efter besöket nyss hos Kathrine, så blev även jag inspirerad till att ta fram pellisarna redan nu. Vet att många tycker det är för tidigt, men jag kan inte hålla mig! De finns ju de som dessutom har dem i fönstret året om -utan att det resulterar i någon katastrof ;)

Jag ska även försöka mig på en ommöblering (igen) i vårat sovrum, jag har ett litet projekt där på G. Sen ska jag kanske börja lite smått att måla i sonens rum och hallen nere i källaren. Vi får se hur mycket jag hinner med. Tänkte även försöka damma av löpbandet i skrubben...Men ni hör ju själva -denna energi- bara av att VETA att vi äntligen är på väg mot ljusare tider igen :)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vet ju inte vilket mobilnr som används... :-\

Hon i skogen

K sa...

Men ??? syrran dååå, vofför gör du på detta viset ? Vi vet ju alla att du inte kommer stå ut me dessa färgade kuddar många timmar... right ?
:D PUSS på dej iaf knasboll <3

Mammamian sa...

Hej kära du och tack för dian ord inne hos mig, så roligt när någon lämnar ett litet spår efter sig ;0) Vad fint du/ni har det!!! Har svarat dig på min blogg men vet inte riktigt hur det där fungerar, får du mitt svar eller måste du kolla det hos mig? Är inte riktigt haj på detta än =0)
Kram och ha en bra start på kommande veckan!