söndag 13 januari 2013

♥ Kärleksnästet ♥


Nu så är mitt projekt färdigt inne i "verksta´n", eller kärleksnästet -alias- sovrummet ;) Jag är oerhört nöjd! Det blev över förväntan! Nu är det lite svårt att fotografera bra där nere p g a mörkret, så det fick bli med blixt...I verkligheten är det faktiskt MYCKET finare, och mys-faktorn är oerhört STOR :)


Detta, i kombination med vårat nya duntäcke (De Luxe) som vi fyndade på mellandagsrean, gör att vi förhoppningsvis kommer att sova som om vi var långt uppe i det blå ;)


Duntäcket är nog ett av de bästa köpen vi gjort, det är SÅ skönt! Jag har aldrig ägt ett duntäcke förut, så för mig är det en helt ny upplevelse! Det blir bara större och större i "fluffigheten" för varje natt...Och det håller temperaturen perfekt, varken för varmt eller kallt.

Jag var på köpcentret (kupolen) igår och strosade runt lite. De har ju en hel del i butikerna till halva rea-priset nu...Hittade bl a lite handarbete billigt på Hemtex till halva-rea-priset :)


Äntligen får jag lite att pyssla med igen..jag blir ju så lätt rastlös framför TV:n...


Kul ,kul!

Men hörrni, vilken fin kommentar jag fick i det förra inlägget från en anonym (se själva) Jag smälte direkt som smör...Min plan var att detta skulle bli ett litet "bonusinlägg" för att jag var så ivrig att få visa mina lika inredningstokiga väninnor (och så er så klart) hur det blev i sovrummet. 

Vi får se hur allt blir framöver..blir oerhört glad över sådan respons som den kommentaren gav! Det gick ända in i hjärteroten direkt! Jag PLANERAR att dra ner på bloggandet, ja...så får vi väl se hur bra det går?

Puss och kram, ha nu en fortsatt skön söndag bästa ni!7 kommentarer:

Anna sa...

Det blev väldigt fint och romantiskt!
Ha en skön söndag.

Kram Anna - Mitt hus på landet

Rosa i huset i vitt sa...

det blev jättefint och mysigt
...gillar din blogg mycket..är ofta här inne och kikar ..men jag är lite dålig på att kommentera ibland
kram Rosa

Anonym sa...

Ja men då måste ju en till anonym läsare skriva en liten rad.Din blogg är jätteinspirerande att läsa! Tack för allt du delar med dej av!
Kram från Piteå

Unknown sa...

Gud så snyggt det blev ,är det gardinstänger du använt,blev supersugen att härma dig.
kram Lisa

Huset på Backavägen sa...

Blev jättefint och mysigt! Ombonat och gosigt med nytt härligt täcke.

Nej, instämmer med övriga. Inte behöver du dra ner på bloggandet inte, det är ju jättekul för oss andra, hihi

Anonym sa...

Ciao!
Kanonfint!!!
Exakt som oss!!

Natti nu<3
xxxxfrom the wife

Anonym sa...

Är in på din blogg varje dag och blir inspirerad av dig och din energi. Tråkigt om du drar ner på bloggandet men du ska göra vad som är bäst för dig... Ha det bra! Kramen