söndag 9 september 2012

Loppisfynd och fest!


 Vilken helg vi har haft, kanonkul! I fredags åkte jag på loppistur med kära sis, och då fyndades det en del...bl a denna vita terrin ovan :)


Sen blev det denna låda också med bokstäver :) Är ganska rejält bakis idag, så det känns som att detta inlägg kommer innehålla en massa svammel. Men måste visa några bilder från kvällen här hemma...Vi hade verkligen SKITKUL! Tack alla inblandade vänner!


Jag tror vi var tretton stycken totalt..och ovan ser ni nog de flesta...(Linnea fattas dock visst på ALLA bilder?)


Här ovan ser ni bl a Fredrik som jag skrivit en del om (i mitten) = den kära gamla vännen som jag återupptagit kontakten med :)


Hon som stirrar upp i taket med sexig mun känner ni väl igen? Det är då Frun....(Det Stora Grå Huset- Hanna) Hennes gubbe sitter och tittar åt sidan till höger...


Här ovan ser ni bl a det fina turturparet till höger, min kära Sis och hennes gubbe :)


I gul tröja har ni min son som kom upp från källaren (där han satt med sina kompisar och LAN-ade) för att tigga pengar till pizza ;) Men måste visa MIN gubbe i rosa skjorta, som var såå fin i sin keps...

Och ja, det är sexleksaker de tittar på..*haha* Säger inget mer om det, utan det kan ni gott få fundera över istället ;)

Vi hade i a f en så himla trevlig kväll (upprepar det igen, sorry)! Kvällen avslutades då på Liljan där Da Buzz uppträdde! Träffade massor av gamla vänner också. En extra puss till dig Vera- du gör mig alltid så glad :) Inväntar ett mail framöver ;)

Dock var en person där som jag verkligen INTE ville träffa...ett visst EX som inte var/är direkt snäll om vi säger så...Mådde illa bara av åsynen av honom. Men nog om det! Även en en gammal tjejkompis till Anders var där. Hon försökte förstöra mellan oss i början då vi hade träffats genom att snacka skit om mig till Anders...Men se- det kommer man ingen vart med! Två år senare är vi lyckligare än någonsin! Så tji fick hon :P 
Förstår mig verkligen inte på personer som orkar lägga ner energi på att prata skit och sprida felaktiga rykten om andra....Kan tillägga att hon dock inte finns kvar i vårat läs Anders liv idag, tack och lov!

Min älskade Anders agerade i a f "livvakt" åt mig då jag stod längst fram vid scenen. Han stod och höll emot alla som tryckte sig emot mig, och som trängdes. Uppträdandet var en liten besvikelse då ljudet var dåligt, men låtarna gör ju en såå glad ändå :)

Nej, vet ni vad?  Jag ska på utbildning imorgon med jobbet och har lite läxa att göra tills dess..Läsa fem (!) kapitel i en bok om Familjeterapins Grunder, tror ni jag har börjat? *suck* Kommer inte undan längre...dags att ta tjuren vid hornen!


Inga kommentarer: