tisdag 25 februari 2014

Djur med vårkänslor?Vilken underbar dag, nu är all snö borta och knopparna är på väg upp i rabatten! Och nu då solen lyser -så fullkomligt exploderar- naturens prakt ute. Jag tror det även märks på våra djur. Ovan min yngsta dotters lilla hamster Fiffi, visst är hon söt?

Vårat piano har (tyvärr) väldigt gula/lortiga tangenter. Jag är medveten om att det ofta blir så med tiden, men undrar ändå om någon har något tips på hur man kan få bort det? Jag har provat att gnugga, utan resultat....

En annan sak som också kommer hand i hand med våren, är då att fönstrens alla flugor vaknar till liv (de som sovit inuti dem), och gissa vem som då får fullt upp?


Mmm, hon far och springer och hoppar som en toka efter dessa flugor. Och då får man passa sig ifrån att ha ömtåliga saker framme....syster hennes bryr sig inte. Men Milla -på bilden ovan- ser noga till att inte en endaste liten fluga blir långlivad här inne på Hagbacken.

Vår, ja. Nu tror jag banne mig det är vår.

Äntligen.


Kram Linda3 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Testa med att putsa dem med bakpulver, tror att vi gjorde så då vi hade gammalt piano. Söt liten gnagare... Kraam!

Hemma hos Ingeborg sa...

...eller var det soda???

Huset på Backavägen sa...

Snön försvann lika fort som den kom, härligt! Gå till doktorn med knät. Jag gjorde inte det ordentligt efter en slalomolycka när jag var yngre och mitt knä är helt trasigt. Det som står på tur är en ny knäled.
Kram Anki