onsdag 6 november 2013

Tänk er vitt, vitt, vitt.....


Yes! Jag har superfyndat på blocket igen! Oerhört många visade intresse för denna möbel, men jag var först *HURRA* Här får ni se en liten sneak-peak.....Mer bilder kommer då den är vitmålad!

Ska försöka varva ner efter en hektisk dag. Jag har bl a rensat ur bastun på prylar, och gjort ren den -så kanske vi kan få till ett andra (!) bastubad sen vi flyttade hit för ca tre år sedan....

Sen är det ju det här med våra enorma kattvindar. De rymmer MÅNGA PRYLAR...alldeles för mycket, för vi samlar tydligen på oss därefter. Och av någon anledning blir det snabbt kaos inne i dem också? Vi har tre stora kattvindar, en stor matkällare och en stor garderob under källartrappen och ÄNDÅ behövdes visst även bastun fyllas med saker? *hmm* Måste ta itu med alla våra förvaringsutrymmen -och städa- framöver. Nu har jag börjat med bastun, så den är i a f redo att brukas! Och naturligtvis drar det ena röjandet med sig det andra. Speciellt också då en "NY" möbel idag flyttade in.

Sen ikväll blev det också ÄNTLIGEN av att se den omtalade skräckfilmen med brorsan på bio. Insidious 2. Jisses vad rädda vi var! Det blir ju SÅ mycket mer otäckt på bio med alla dessa ljudeffekter och surroundsystem. Stackars bror bara, som ju är singel och just nu inga barn har....han fick åka hem och sova ensam...Här hemma är då huset i a f fullt av folk, om än sovandes. Då vi var på bion, blev vi tipsade om en annan -mycket bra- film. Så eventuellt blir det ytterligare ett biobesök till helgen, denna gång tar jag nog med mig gubben och mina två äldsta barn (de vågade inte följa på skräckfilmen ikväll trots att de tidigare frossat i sådana filmer)

Klockan är nu 00.30. Måla eller inte måla? Hmm...tror ni verkligen jag lyckas vänta tills imorgon? Den som lever får se!


Kram Linda


Ps! Tack RG för ditt tips angående klädseln till schäslongen. Tyvärr är uppgiften man får över nätet felaktig. Det är bara stommen som finns, jag har t o m ringt och dubbelkollat för säkerhets skull.4 kommentarer:

Tinas bo sa...

WOW!! Har du fått tag på en köpmansdisk till??!!
Ser ut som det iallafall. :)
Vilken lycka!!

Skulle inte kunna titta på en sån skräckis.. brrr

Kraaam Tina

Anna Lantligt på Svanängen sa...

Vacker! Är bara lite avis.... Kram Anna

Rosa i huset i vitt sa...

Snygg...
kram Rosa

RG sa...

Oj, vad trist att Ikea inte kan ha korrekta uppgifter på sin hemsida!
:(

Fin skänk, såg den faktiskt på Blocket också men inte riktigt vad jag själv letade efter, men jag misstänkte att den skulle försvinna snabbt...:)