torsdag 21 november 2013

Adventsljusstake nr 1 & nya familjemedlemmen
Idag får ni se en av årets adventsljusstakar, som nu är färdig (det är ju trots allt bara en dryg vecka kvar). Jag hade denna förra året med. Jag är urbota less på både siffror (att ha på) och alla dessa texter man sätter överallt, men troligtvis får en -av de två ljusstakar som är kvar- siffror på ändå...Men denna på bilderna förblir utan. Enkelt, men snyggt! Men framförallt kattvänlig med stenarna....Ytterligare två till ska som sagt fixas i ordning, men dem får ni se sen. Idag ska jag nämligen ner på det stora varuhuset (nu igen), för är man Family-medlem så får man nu köpa deras större blockljus (20 cm) för 10:-/styck. 
Älska IKEA!

Bjuder er även på några -lite suddiga- ORMbilder *VARNING*


Här är våran nya familjemedlem! En majsorm född 2013. Dock okönad=HEN, så vi får se om det blir ormägg framöver?....*s*


Här kan ni se storleksskillnaden på de två.


Gollum är den döpt till. Och denna gång ska vi låta hen vara i terrariet en vecka innan vi börjar hantera den. Vi hade lite svårt att hålla oss då vi skaffade Donna *skäms*, men NU har vi lärt oss att ormar behöver lugn och ro för att utforska sitt nya hem INNAN de börjar hanteras.

Idag ska vi baka lussebullar, skådebröd, mockarutor bl a, med härlig julmusik i högtalarna! Men först ett besök på min favoritaffär!


Kram Linda1 kommentar:

Rosa i huset i vitt sa...

Jättefin och enkel adventsstake ..behöver inte vara mer
ha en bra helg
kram Rosa