söndag 28 juli 2013

Tredje gången gillt?


Anders ser på TV bredvid mig. Ida grejar med mitt hår (det är hennes avbetalning för en massa grejer hon fått). Malin är ute med ena bonussonen och fiskar. Emilie har lagt sig redan -då hon ska upp och sommarjobba imorgon tidigt (igen). Marcus sitter på rummet och LAN:ar med en kompis.


Så ser våran kväll ut -just nu- 22.16 *piip*


Den lilla tavlan med jesus på fyndade jag på Hannas loppis för en femma (!) Sådana priser hade hon! Köpte även ett fint och avlångt gammalt blombord för en tjuga (!) Min mellandotter köpte hyllor för en tia, piedestal för en tia osv Ni som inte var där missade något....

Sen har jag idag stillat mitt dåliga samvete också. Nu hoppas vi på att det blir tredje gången gillt med en fungerande pool *peppar, peppar*

Nu köpte vi en NY, HEL och "ordentlig" pool. Här nedan ser ni Ida ligga i spänd väntan på vatten....


Då vattnet väl blivit påfyllt var det en mycket glad tjej som badade och badade :) Jag ÄLSKAR våran nya pool, sa hon...Sonen och äldsta dottern badade med (trots avsaknad av sol)


Ida var/är så lycklig, och jag och Anders kan inte annat än att inse att detta nog var väl investerade pengar. Den kommer att bli VÄL ANVÄND om vi säger så ;)


3 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Härligt ! :)
Många Sköna badstunder lär det bli eller hur ? :)

Ha en fin vecka ! Kram

Fru Eriksson sa...

Så fint &...Va härligt med ny pool,förstår att Ida är lycklig :)
/Kramar Annmi

Rosa i huset i vitt sa...

Ser så skönt ut i poolen och vilket fyndloppis det låter som
kram Rosa