torsdag 3 maj 2012

Historien om ett hopprep....

Tänk hur det kan vara för oss "inredningsnördar" ibland...Många med mig drömmer om vissa prylar eller möbler och är ständigt på jakt efter dem.  Det kan även kallas för FIX idé... Ett av MINA exempel på sådana saker är detta hopprep som ni idag kan se på bilderna. För några år sedan såg jag detta i tidningar och på bloggar m m, och blev påverkad och ville såklart ha ett eget :) Jag letade i affärer/googlade och frågade runt- utan resultat. Sedan var HOPPREP ett stående sökord för mig på tradera...
Till slut så fick jag äntligen napp en dag på tradera! Ett gammalt hopprep fanns, inte det hopprepet som jag sökte efter men ändå så ett gammalt och charmigt hopprep. Och jag vann det dessutom till ett billigt pris :)
Tanken på det hopprep jag egentligen var ute efter försvann. Tills jag en dag för någon vecka sedan -som vanligt- var in på en av mina favoritbloggar. Det visade sig att hon hade en bloppis, och i den bloppisen sålde hon just detta hopprep jag så länge sökt, för ynka 35:- dessutom :) Ser ni hur fint och charmigt det är? Och ser ni förresten vad fina våra pärlhyacinter är? Vi har massor....
Hopprepet kommer från Jeanne D Arc och slutade säljas för länge sedan. Apropå Jeanne D Arc så har de kommit ut med ett nytt nummer av deras bibel förresten :)


Hur som helst, så har jag detta hopprep nu hemma hos mig till slut (som ni kan se), och det gör mig glad varje gång jag går förbi det! :)