torsdag 17 maj 2012

Familjen, det bästa man har

Idag har vi bl a haft lite släktkalas igen, min minsta brors dotter fyllde hela 7 år (det är hon på bilden, och jag fick för mig att hon skulle fylla 6 år) Jag har fortfarande lite svårt att acceptera att hon till slut lärde sig säga RRRR på riktigt, för länge sa hon som barn brukar säga ÄÄÄJJJJ....Så än idag brukar jag förställa rösten och prata på "bebisspråk" med henne för jag vill inte att hon ska bli stor! Hon är just nu den minsta vi har i min släkt! Lilla, lilla sötnosen då....
Här ser ni bästa lillebror! Han ser lite bekymrad ut, för han sitter och tittar på skalbaggar som parar sig :/ Vi är hemma hos mina föräldrar, och de blir varje sommar invaderade av små röda skalbaggar som vanligtvis bara håller till på Gotland (har mamma tagit reda på)

Mitt barndomshems trädgård, och min minsta dotter på elva år.....Mina föräldrar bor i ett underbart vackert och gammalt hus med STOR trädgård och lador på gården. Det är byggt 1910.

 Finaste sonen <3
Och en liten puss-bild på mig och Anders :)
Här har ni min kära mormor Elsie. Hon har alltid varit en stor del av mitt liv. Då jag bara var tio månader dog min morfar nämligen i en tragisk olycka, och JAG var den som fick mormor att orka fortsätta leva. Jag var då hos henne dagligen nästan jämt. Mormor fyllde 82 år i år och har alltid varit kärnfrisk *peppar, peppar* och positiviteten själv. DÄRFÖR har jag lite svårt att acceptera att min "odödliga" mormor nu har fått dålig syn, sämre hörsel, dåliga ben...ja ni vet allt som försämras hos en gammal människa. Mormor ska ALLTID finnas, så är det bara!
Min fina bonusdotter :)
Och här har ni min lilla mamma Ann-Catrin i deras nyrenoverade VITA kök, undrar vem hon fått det ifrån? Hon är kort och smal och "bara" 56 år :) Skönt med unga föräldrar (själv är jag 37 år, mamma var 18 då hon fick mig och jag var 20 då jag fick min son)! Ser ni nu vem jag fått alla dubbelhakor ifrån? ;)

Avslutar med en bild på mig och mormor då vi kramas! Det gör vi alltid! Mormor har alltid varit väldigt fysisk :)

Bilderna idag har min 15-åriga dotter tagit med hennes nya superkamera som var skitdyr. De som också var med på kalaset idag, men som inte blev med på bild är hon själv, min pappa och min andra brors dotter. Min brors flickvän och Anders vuxna pojkar var dock inte med på kalaset.

1 kommentar:

Marillo sa...

Hejsan Linda.. Vad kul att se Anka å mormor din igen ;-)

Å jisses vad Johans "stora/lilla" tjej är lik honom :-) Nu har jag ju inte sett mamman - men nog var det Leinodrag alltid ;-)

Ha en bra dag och kommande helg..
Kram Kram