tisdag 3 januari 2012

Min UNDERBARA familj!

What have I done to deserve this? Ungefär SÅ känns det då jag tänker på vilken UNDERBAR familj jag har blivit "välsignad" med. Inte nog med att jag har fått tre underbara egna barn :) Nu har jag DESSUTOM fått dem utökade med ytterligare en UNDERBAR familj - äntligen!

Efter år av jakt på "den rätta", så har jag finally hittat rätt! Min Anders är den mest fantastiska person man kan tänka sig. Ett liv utan honom vore otänkbart! Aldrig några problem eller gnäll för någonting (och ändå är han ingen mes) Det är annat mot vad jag är van vid sen tidigare...I mina tidigare två senaste förhållanden var det gnäll, tjafs och gnat mest hela tiden....

Anders gör mig så lycklig! Jag hoppas verkligen att vi får fortsätta dela resten av våra liv tillsammans!

Apropå familjen så kom min äldsta dotter idag och frågade helt seriöst om hon fick tatuera in ordet mamma och ett hjärta (på sig själv) nu snart då hon fyller 15 år i januari....Jaa, vad säger man? Mamma-hjärtat slår volter <3<3<3

Bilderna ni nu får se visar ett litet "collage" som jag satte ihop då jag tidigare på en loppis hittade ett gammalt alfapet. Envis som jag är gav jag mig den på att få med alla brickor som följde med spelet. Och att limma fast dem med superlim är ju då inte det lättaste :/ Det blev lite snett och vint samt lite ofrivilliga glapp här och där ;) Collaget sitter på insidan av toadörren, så att man kan sitta där och F I L U R A lite ;)

Gjorde även en likadan tavla med Anders namn, mitt eget och alla våra sex barns namn sammanflätade :))

Imorgon åker vi på ytterligare en loppistur! Dessutom ska jag ev hämta hem ett nytt skåp ;) Iiii vad roligt! :))

Ps. Jag har -liksom de flesta andra- blivit fast i alfapet, wordfeud och betapet då......:P Det är DÄRFÖR som jag inte har kollat ERA bloggar på flera dagar, jag ligger verkligen efter med era inlägg....:( Är helt fast i spelträsket för tillfället ;)


1 kommentar:

Fågel Blå sa...

Hej!
Vad glad man blir av att läsa att det finns någon som är lycklig i sitt förhållande!
Förstår att du har funnit den rätta mannen i ditt liv!
Hoppas din dag blir fin
Kramar Kathrine