lördag 5 november 2011

Tips om garn

Vill bara tipsa er som tycker om att virka och sticka, om ett väldigt bra garn som nu finns på Panduro. Det heter Molly och kostar just nu 16:-/50 gr......

För en amatör som mig, som dessutom inte har något tålamod så ger det snabbt resultat- vilket är ett stort plus tycker jag :)) Med andra ord kanske, kanske jag orkar virka en hel filt denna gång?

Lilla mattan har nu fått en plats här hemma också...

Eftersom jag har så dåligt tålamod, och vill se snabba resultat- så fick det bli just en LITEN MATTA ;)

Jag kommer nog inte vara sådan aktiv bloggare de närmaste dagarna...jag känner mig väldigt yr av morfin-tabletterna, och även väldigt trött. Orken till att virka, blogga o s v är begränsad märker jag....Och den energin lägger jag mycket hellre på att titta in hos ER, och låta mig inspireras av allt fint NI visar :))

Och Julida/Ulrika, tack för din kommentar! Kunde inte svara dig annat än så här :/ Ja, min tå är gipsad...Jobbigt att läsa om DIN erfarenhet av det hela, men samtidigt väldigt intressant. Tack för att du delade med dig :))

Kram på er!


2 kommentarer:

Lantlivochloppis sa...

Hej!
Ser att du opererat din tå nu, hoppas du mår bra efter omständigheterna!!
Vad fint du virkar, tänk om man ändå kunde virka.. =)Jag skulle vilja lära mig att virka sånadär runda mattor, vet du om det är svårt?
Krya på dig nu och hoppas helgen är till belåtelse trots tån..
Kram Ellen

Tinas bo sa...

ja inte blev den stor inte! hahahaha
Men jättesnygg!!!
Skulle oxå vilja ha en sån där matta, men tyvärr kan jag inte virka... snyft

Spara dina krafter så du snart mår bättre och är på benen igen!

Kramis Tina