tisdag 8 november 2011

Hissgardin-jul

Jag lovade ju er en bild på hissgardinerna som ska upp till jul här, då vi firar jul för första gången i huset här på Hagbacken :)

Jag fick en helt annan bild av hur jag trodde de såg ut på bilden som presenterades hos företaget som sålde dem....Men det blir nog bra ändå- väl på plats :)

Kan väl erkänna att jag faktiskt börjar längta efter julen....trots att jag i år inte trodde att jag skulle kunna säga så...Jag ska jobba HELA julhelgen, och det känns väl sådär......MEN- det ger fint med kosing :))


1 kommentar:

NerbyKatta sa...

Skönt att höra att du mår liite bättre!

Jag börjar åxå längta efter julen nu... Eller rättare sagt adventstider. Jag gillar tiden FÖRE jul bäst. Då är det pyssel, pynta, myysa osv, osv :) Sedan när julafton kommer, då känns det som allt är "över" på något konstigt sätt...
Därför har jag sökt semester veckan före jul :) Så jag jobbar åxå hela julhelgen, med början julaftons kväll... Ärligt talat så känns det jättebra! Mina killar är så stora nu ( 12 & 14år )så dom är inte så ledsna om mamma jobbar julafton. Jag är ju hemma hela veckan före :) Funderar faktiskt på om vi skulle fira en egen lilla julafton dan före dan, kanske med mormor & morfar. Dessutom fyller min minsta år den 28/12 så vi träffar hela tjocka släkten iaf.

Julen ska kännas fröjdefull, det är huvudsaken <3

Kram Katarina