onsdag 21 november 2012

Känslig


Jag vet inte hur ni andra kvinnor (och t o m kanske män) fungerar, men själv har jag enormt lätt till tårar då jag känner mig stressad och slutkörd. Nu är det en sådan period (trots att vi precis varit på semester, jag borde ju vara utvilad då :/ ). Jag kan inte heller skylla på någon menstruationscykel, för jag slutade menstruera för flera år sedan p g a en operation jag då behövde genomföra. Hur som helst. Det var faktiskt Anders som nu ikväll påminde mig om att jag nu har sovit för dåligt igen, för då känns allt tungt och jag blir så lätt ledsen.

Det kan då räcka med att kära sis skriver "lilla gumman" åt mig i ett sms (då jag sitter på bussen till jobbet), för att tårarna ska flöda. Och det var just vad som hände ikväll. Eller att jag får en helt oväntad komplimang av en arbetskamrat som aldrig annars säger något fint till mig. Ikväll fick jag höra av denna arbetskamrat att jag både var så brun, fräsch och fin, samt att jag hade så fina örhängen. Då brände tårarna bakom ögonlocken vill jag lova, för hennes omtänksamhet -som jag inte hade bett om alls...Om hon bara visste hur mycket det värmde att få höra något sådant JUST NU...hon kanske kände det på sig?

Mörkret som nu råder är förfärligt. Att lägga sig medans det är mörkt och sedan vakna på em lagomt tills det mörknar igen är ingen höjdare. Lite snö som ljusar upp, tack! Sen börjar ju julstressen göra sig påmind. Även om jag började för inte så länge sedan och redan har kunnat bocka av några julklappar på listan, så är det mycket att planera/fixa/stå i. Roliga saker -visst, men om man då kunde få slippa allt annat under tiden (så som allt praktiskt i ett hem, jobb ex)

Ja, ja...här visar jag i a f ett par färska bilder från hyllorna i mitt kök. Den fina vattenbehållaren (vet ej vad det heter) hittade jag på en loppis tidigare i höstas, som jag besökte med sis. Tyckte den var så fin, men tyckte samtidigt att den var för dyr och kände att jag inte hade råd. Och tror ni inte då att sis lade det på minnet och sedan gick och köpte den för att kunna ge mig den i födelsedagspresent? DET är omtänksamhet, det :) Är så tacksam över mina fina vänner och mina fina barn, och min snälla sambo...*bäst jag slutar där annars rinner snart tårarna igen*


Vad var det då som fick mig att "säcka ihop" idag, och låta min utmattning yttra sig i tårar? Jo -nämligen denna underbara låt nedan....vet att det är tidigt för många, men inte för mig ;)
Denna jullåt ger mig tuppskinn över hela kroppen, för den är så vacker....Tur att det imorgon är en annan dag, hoppas så att solen skiner då :)

Ps. Jag har lagt till en ny flik-sida längst upp under bannern. Den heter Linda Listar. Kika in där om ni vill ;)3 kommentarer:

ROMANTIK & GAMLA SPETSAR sa...

Jag håller med till 100%...har aldrig varit så gråtmild som nu. Bryter ihop för det mesta!! Ett snällt ord...en vacker sång...av trötthet...av ilska... något roligt (ja hör och häpna...grinar då med!!!;)).
Vad händer??
Älskar din "vattengrunka".. fiiin!
Älskar dina bilder överhuvudtaget!!
Klart att imorgon är en annan dag.... kan bara bli bättre ;)
Varma kramen Anetthe

Anonym sa...

Hej,

ordet du letar efter för vattenbehållaren är Samovar.
Har du kannan också som ska sitta på toppen och innehålla starkt te som sedan späds ut med det varma vattnet från Samovaren?

Hälsningar
Helén

Anonym sa...

Samovar... Fin...

Puss på dig min fina vän.
Ingen är som du.

/Frun