fredag 16 november 2012

Att brutalt kastas in i verkligheten igen


Sitter på jobbet, och denna natt verkar tack och lov bli lite lugnare än den förra vi hade *peppar, peppar*. De kommande lönerna var precis färdigställda i skrivande stund, och jag känner mig riktigt nöjd och glad :) Hur som helst så har jag inte riktigt hunnit landa än efter resan. Jag kastades ganska så brutalt tillbaka in i verkligheten igen och började jobba innan vi knappt kommit hem (har inte hunnit packat upp allt än heller). Dessutom har vi haft mycket på jobbet. Bältesläggningar, våran femte (!) TV på avdelningen har blivit slungad i golvet och genom ett av våra s k "okrossbara fönster" har det kastats en stol...Man ska visst känna att man lever ;)

Nu återstår dock en ledig helg, då jag hoppas på att få lite gjort. Är så sugen på att pyssla lite, ex plocka in dikesgranar, göra kransar m m Och som om inte jag hade nog ändå, så har jag ett litet projekt på gång (nu igen) Alldeles innan vi åkte hittade jag ett piano som en person ville skänka bort på blocket. Jag är ju en gammal piano-spelare och har verkligen saknat ett piano. Det jag hade med mig från mitt barndomshem blev kvar hos barnens pappa efter skilsmässan. Men nu har jag då äntligen chansen att få ett alldeles eget igen -och tro det eller ej- men det ska så klart målas VITT (!)


Vi ska hämta hem det nästa vecka, men jag borde redan nu göra plats för det. Och jag kan väl erkänna att jag inte riktigt vet än HUR jag ska få in det i möblemanget. Men! Jag har löst sådant förr ;) Så....Jag jobbar på det!

Bilderna idag är lånade från nätet, och de visar lite julpynt som jag väntar hem i brevlådan (dock inte den sista, den med en flicka som håller i en muff- för den var slut) Julpyntet kommer från Jeanne D Arc Living, och är då nyproducerade. Gamla figurer (julpynt) som är gjorda i vadd finns även att hitta på tradera, men de går tyvärr väldigt D Y R T....


Nu vankas det som sagt helg, och ikväll (läs fredag) så kommer inga mindre än Melody Club till stan :) Och DEM vill vi ju så klart inte missa! Här följer några av deras hits:Vi kanske ses närmare i helgen. Ska försöka ta mig tid då till att röja lite hemma samt att fota lite (om ljuset är med oss)

Nu ska jag fortsätta riva mig lite på kroppen...Vi flagnar visst en hel del och är väldigt torra efter alla bad i det mycket salta havet. Vi duschade alltid av oss efteråt, samt smorde in oss -men det hjälpte visst föga.....Det gjorde väl också sitt till att komma från 30 graders värme till bara ett par ynka plusgrader...Kan inte fatta att jag för bara fyra dagar sedan låg och stekte mig i en solstol vid havet *längtar tillbaka till VÄRMEN*

Trevlig helg på er! Tack för er fina kommentarer!
Jag vill även hälsa alla mina nya läsare hjärtligt välkomna hit :)


Ps. Marie-Louise, vad du är go som tänker på mig :)

1 kommentar:

Anna sa...

Vilka vackra änglar!
Ha en skön fredag.

Kram Anna - Mitt hus på landet