fredag 10 juli 2015

Hemma igen!Heej!
Tittar bara in snabbt och meddelar att vi är hemma igen! Dottern har ont, men mår efter omständigheterna bra. Och eftersom jag skämt bort Anders så (frivilligt), så luktade det "skunk" här hemma, då vi kom hem. Visst- Anders har knappt varit hemma han heller..*blink*, och de andra barnen har varit hos sina andra föräldrar. Men nu är soporna uttagna. Disken diskad, Kattlådorna rena. Och golvet dammsuget.

SKÖNT!

Så nu blir det en nap i soffan, innan det är dags för eftermiddagens äventyr med yngsta dottern...Trevlig helg på er!Kram Linda
Ps. Tack vare att vi har så bra försäkringar på barnen, så fick dottern 1700:- insatta på hennes konto idag (för bara sjukhusvistelsen på tre dagar) Så om ni mot förmodan inte är försäkrade- eller inte har era barn försäkrade...så tänk om....2 kommentarer:

angie sa...

denna ros är mycket vacker !!! en fin fredag önskar angie

Marie maräng sa...

Så skönt att allt är bra och att ni är hemma igen!

Minns mycket väl när min dotter som då var 11 år fick göra en bildtarmsoperation. Det var nog den längsta dagen i mitt liv... Sambon var bortrest i jobbet och minsta dottern var på dagis. Och jag satt på sjukhuset och väntade och väntade... puh!

Ha det så gott!
Kram Marie