torsdag 16 juli 2015

Fönsterskåp


Hej!
Tittar bara in för att önska er alla en trevlig helg! Nu är jag inne på den fjärde natten i rad denna vecka, och det är väldigt tungt. Huvudet spränger och hjärnan är mos. Tur att det är ett engångstillfälle, och att mitt schema inte ser ut så här i vanliga fall. 

I helgen har vi lite olika planer, och jag delger er dem sen om de blir genomförda (då aktiviteterna är väderberoende) Men Diggiloo i Dalhalla blir det oavsett väder, såklart.

Ta nu hand om er, och varandra!Kram LindaPs. Jag måste bara skriva ner ett par rader kring mina tankar om min 14-åring och hennes pojkvän. Jag blev nämligen arg på hennes pappa idag. Han är inte engagerad i barnens liv för övrigt, men då jag ville dela glädjen med honom över de nykära (genom ett sms)..så fick jag bara till svar att hon var för liten o s v Nu hängs han ut, men jag orkar inte vara tyst längre...Finns det alltså en åldersgräns på när man tidigast får bli kär? Kan man hindra ungdomar från att ha sex? Är de riktigt förälskade och exempelvis vill ha sex- så har de det ändå (och med det inte sagt att de HAR sex än). 

Däremot är jag noga med att prata -och tjata- om vikten av att skydda sig från oönskade graviditeter och sjukdomar...Min mamma har alltid varit hård i sin uppfostran. Hon har många gånger hindrat mig från saker -som jag idag bedömer var fel. Jag var dessutom ett oerhört fogligt barn. Så mycket DÄRFÖR kan jag känna att jag inte vill vara lika sträng mot mina egna barn...Sen är vi alla olika i våran uppfostran. Och jag vet att mina åsikter inte delas av alla. Dock hoppas jag att de respekteras. Ds.
2 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

min første skikkelige kjæreste hadde jeg da jeg var 14 :) var stormforelska! Hehe.

Og som 17 åring møtte jeg mannen i mitt liv, og 10 år senere sitter jeg da her, lykkelig gift og med to barn :) Tror ikke alderen er den som bestemmer noe i kjærlighet :) Så gled deg med henne du! :D

Frida sa...

Vilket fint fönsterskåp :) Instämmer med gårdsjenta tror inte heller att åldern är det som avgör kärlek. Det är bara att njuta av hennes lycka :)
Ha en fin helg!
Kram Frida