söndag 16 november 2014

Fullspäckad helg och lite BAKNING


Hej kära läsare!
Vilken helg vi har haft. Fullt ös! Vi har bland annat varit i Västerås och hämtat hem den nya sängen. Min äldsta dotter övningskörde, och råkade då köra in i en sten med släpkärran som vi hade hyrt. Fälgen blev helt demolerad, så det blev att läcka ut luft...vi fick åka och fylla upp luft i varje stad på vägen hem. Tills vi kom till Avesta..där hade vi den enorma turen att hitta en kille som kunde rätta till fälgen med en slägga. Sen gick resten av resan hem -smärtfritt. Sängen står nu i alla fall på plats efter att miljoner krukor/växthus och poolsaker gick i kras- i källartrappen- då vi skulle ner med sängen. Jisses vilket bök det var. Nu ska den hur som helst bara målas då tid finns.

Sen hade jag den enorma turen att dessutom hitta JÄTTEFINA nattduksbord också på facebooks säljsida. Så dem har vi hämtat i Grycksbo idag. Superbilligt! Ni ska få se de med sen (de ska också målas först)

En snabbis hann vi in på en loppis igår också, och då hittade jag bland annat denna tennljusstake -billigt- som ni kan se på bilderna idag. LOVE IT!


Sen plötsligt så händer det: JAG BAKAR! Vi ska ha hit både svärföräldrarna -samt mina föräldrar och min bror med barn och så lilla mormor- nu på eftermiddagen. Vi ska fira min födelsedag lite i efterskott (samt fars dag en vecka försent)

Jag har hur som helst bland annat bakat CUPCAKES! För andra gången i mitt liv (tror jag)


Jag har tjuvsmakat dem redan, och de blev faktiskt SUPERGODA!


Sen blev det lite mockarutor samt kladdkaka också. Det var riktigt längesen som jag bakade nu. Jag är absolut inte bra på att baka (dock värst på att laga mat), men det duger....

Sen har jag träffat en gullig bloggläsare idag också. Hon köpte en terrin av mig. Det är alltid jätteroligt att få ett ansikte på er som är här inne och tittar runt. En annan sak som glädjer mig är då folk E R K Ä N N E R att de läser min blogg. Många gånger så får jag höra av andra vilka personer som är in...och jag förstår inte varför vissa inte kan vara ärliga och tala om att de följer min blogg -rakt ut till mig?

Nåväl. Det är jättekul att ni VILL titta in här. Och att få höra att just DU brukar titta in här -gör mig också väldigt glad!
Nej, nu har jag inte tid att sitta här och "svamla" mer...snart kommer gästerna.


Trevlig fortsatt söndag önskar jag er!


Kram Linda




4 kommentarer:

Carina sa...

Jag läser din blogg <3 Följer dig slaviskt hihi...jag får så himla mycket inspiration av dig bara så du vet :)Fast det vet du ju redan om <3
Kramar från ett grått, mörkt Hjo...// Carina
kattarsel@live.se

Anonym sa...

Fast nu råkar ju jag veta att du visst är duktig på både bakning och matlagning, så det så! ;-) kram! / Madde i sjön

R sa...

Det var roligt att träffa dig också, speciellt eftersom jag säkert följt din blogg i något år nu. :)

Ska bli spännande att se dina nya inköp!

Lotta sa...

Har följt dig i 5 år nu.:)
Roligt med en blogg där man får läsa om någon som vågar skriva om verkligheten, någon som är/har det som dom flesta av oss.
Och man blir inspirerad av dina bilder,inte nytt och dyrt hela tiden.
Lycka till med livet och håller tummarna för att du får jobbet!