fredag 14 november 2014

TV-skåpet


Hej svej!

Här kommer ett halvtappert försök till bloggande från min sida. Jag försökte fota lite här hemma, men det är ju så mörkt och grådassigt. Så bilderna blir alldeles gryniga (ungefär som det är i mitt huvud just nu..*s)


Det är inte ofta TV-skåpet står stängt, tyvärr. Men det är väldigt skönt att kunna stänga om TV:n då den för en gångs skull inte är på.

Jag lovade ju er att berätta om ett kommande "projekt" också, kom jag på. Imorgon drar vi nämligen söderut 15 mil för att hämta hem denna fina säng nedan (lånad bild)


Den nuvarande dubbelsängen är redan såld, så i natt får jag och Anders sova på golvet. Jag har länge velat ha en gammal kökssoffa till säng..och självklart ska den målas V I T. Det blir nog hur fint som helst!

Faktum är att jag faktiskt har sålt bort en hel del den senaste tiden. Jag har sålt grejer för minst 3000:- bara den senaste veckan. Och jag tror nog att det blir ytterligare framöver....

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg!


Kram Linda
1 kommentar:

toves sammensurium sa...

Hei hei!

jeg bruker også et gammelt skap som tv-skap.Det vi ikke tenkte på da vi kjøte det,var at dørene ikke kan slåes helt til side.Derfor har vi som regel dørene av og det står åpent,men det er egentlig helt mot sin hensikt for tanken var å kunne lukke det når tv´n er av.Jeg må finne på en ny løsning der!!!! Men en ting er sikkert og det er at tvskap er mye finere enn å ha dem rett på veggen/bordet!!!
Og i tillegg er skapene fine og skaper miljø!Slik som hos deg :)))))

For en flott seng dere kal hente!!!!!! Lykke til!!

Toveklem .)