torsdag 24 oktober 2013

Vardagsrums vy (igen) och IKEA-hysteri


Hej igen!

Alltså, jag måste bara få skriva lite mer angående den IKEA-hysteri som just nu råder här i Borlänge! På dt.se (HÄR) kan man nu läsa att de första kunderna redan tagit plats för att köa vid 19.30 ikväll (!!) ALLA pratar om IKEA. Detta är ju väldigt stort för oss i Borlänge och Falun, samt andra städer runtomkring då det närmaste IKEA-varuhus vi hittills haft har legat ca 10 mil bort. Ända sen tonåren har jag -och många med mig- gått och hoppats på att IKEA skulle öppna ett varuhus här i Borlänge, och nu är det då verklighet! *WIHOOO* Gången i varuhuset ska vara hela 3 km lång....:D

Som jag skrev i inlägget nedan, så slår portarna upp imorgon (fredag) klockan 10.00. Och de femtio första kunderna får den stol/soffa de sätter sig på -gratis- med sig hem...Och folk köar alltså redan!

Själv väntar jag med mitt besök tills nästa vecka, då jag är långledig men framförallt för att det förhoppningsvis är lite mindre hysteri då (?)

Men jag är så glad, så glad -och STOLT- över att vi ÄNTLIGEN fått ett IKEA-varuhus här (5 minuter -MAX- med bil hemifrån oss)! Och med de orden tar jag helg.....


Kram Linda



4 kommentarer:

Anonym sa...

Vackert & hihi härligt med IKEA butik hos er :)
/Fredagskram

Tinas bo sa...

Inte 17 skulle jag ställa mig i kö redan kvällen innan!! :0)
Vad härligt att ha Ikea runt hörnet!!
Fast det skulle nog göra ont i plånboken... hihi

Underbar bild från ditt/ert vardagsrum! Du har det såååå fint!!

Ha en härlig fredag och helg
Kraaam Tina

Huset på Backavägen sa...

Haha, det är typ det enda dom har pratat om på radion idag. Nej, jag håller mig en vecka till tills det har lugnat ner sig lite. Vilken fin lampa som är på väg, riktigt tjusig! Ha en skön helg!
Kram Anki

Anonym sa...

Har varit på Ikea två gånger under dagen och måste faktiskt säga att det varit mkt lugnare än förväntat. Misstänker att det är många som resonerat så att de väntar någon vecka tills det lugnar ner sig....;)