söndag 6 oktober 2013

Om att tänka i bilder


Vad "skadad" man blir då man bloggar och tycker om att fotografera (om än högst amatörmässigt) Ofta händer det att jag kommer på mig själv med att se saker/ting/vyer i bilder...som dessa bilder jag visar idag. Jag låg och vilade så skönt i soffan samtidigt som solen sken in så vackert, att jag fick ett infall till att springa efter kameran för att föreviga vyn jag hade i mitt synfält. Många av er som bloggar känner nog igen sig....


Hörrni, vad försiktiga ni är vad gäller tävlingen i inlägget nedan. I skrivande stund har jag haft 133 unika besök idag på bloggen, och bara TIO har velat delta. Eller så kanske vinsten inte var så attraktiv? *haha* Men bra för de som deltar i alla fall, för då ökar deras chanser att vinna desto mer *blink, blink*

Här nedan kommer en mobilbild också på Milla som njuter av solens strålar...våran SOLKATT....


Sen måste jag ju dela min glädje med er! Jag vann nämligen auktionen på tradera, som jag nu gått och väntat på i två veckor. En sak som jag under lång tid dagligen sökt efter -utan resultat. Men nu är jag snart -äntligen- en lycklig ägare till en egen. Japp, ni SKA få se tids nog vad det är. Om inte annat så senast till lucia (en liten ledtråd)


Ha nu en bra start på veckan. Själv går jag på långledighet och tänkte ha som första mål att hämta lingonris i skogen för att göra en eller flera kransar.


Kram Linda
4 kommentarer:

Villa Björkenäs Backen sa...

Visst kan man känna igennsig memd det där....
Fina bilder och ha en fin vecka !
Kram

Tinas bo sa...

Åååhhh är det en Luciakrona...??
I så fall är jag SUPER avis!! :0)

Kraaam

Fru Eriksson sa...

Underbara foto & sååå söt solkatt <3
/Nospuss & Kram

Anonym sa...

Hej Linda!
Följer din fina blogg o gillar oftast det jag ser. Har förstått att du älskar djur men.. varför då ha ett vilt djur instängt? Djurälskare låter de vilda djuren vara där de hör hemma.
En tanke bara hoppas du förstår..vill inte såra dig!