måndag 14 oktober 2013

Provdockor och IKEA


Då var det måndag igen och de flesta är tillbaka på arbetet efter en ledig helg. Själv är jag ledig ett par dagar till *ler* Här får ni nu se var provdockorna hamnade efter den senaste lilla ommöbleringen.....Min svärfar kallar vårat hem för sjukhuset, kan NI förstå varför?...*hrmpf* ;)


Hoppas ni alla har haft det lika soligt och fint -i helgen- som vi här i Dalarna! Här får ni även en höstbild från våran gård.....


Vi är i mitten på oktober och -tro det eller ej- men vi har fortfarande blommande prästkragar vid framsidan av huset (!) Nästa gång vi "ses", hoppas jag kunna visa upp färdiga lingonkransar -efter allt tjat om dem... Nu har jag i alla fall tagit mig för att plocka riset *blink, blink*

Idag avslöjade min mamma vad jag ska få av henne och pappa då jag fyller år om två veckor. Två dagar innan jag fyller år (närmare bestämt den 25 oktober), öppnar så ÄNTLIGEN Borlänges egna -och mycket efterlängtade- IKEA (det närmaste IKEA-varuhuset vi haft hittills har legat ca 10 mil bort)....Vad passar då bättre än att få en slant att handla för där? *GLAD* Det ryktas även att det ska bli Sveriges största IKEA-varuhus (?).....Det ni ;)

Nu kan jag inte skriva mer då jag ligger i sängen bredvid Anders, och jag märker att han flera gånger har hållit på att vakna p g a mig och mitt "oväsen". Den mannen är ju så oerhört snäll att han aldrig någonsin klagar, men jag vet att han så klart behöver sin sömn och naturligtvis ska jag låta honom få sova ostört!


Kram på er!//Linda2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ett fint "sjukhus" <3
Så skojsigt med IKEA :)

/Kram

Huset på Backavägen sa...

Pengar på Ikea är aldrig fel! Tycker dom har riktigt fina saker nu för tiden i varierande stilar. Hösten som varit är helt fantastisk och helgen var så skön!
Kram Anki