fredag 5 juni 2015

Tips på handkräm, duschtvål och handtvål


Hej på er!
Jag tänkte bara tipsa er om ett par billiga produkter som jag älskar. Dels denna handkräm (den är del av en hel serie hudvårdsprodukter) från RUSTA. Den är ganska vattnig -MEN- jag tycker att den snabbt sjunker in i huden, och det bästa av allt: den luktar jättegott!


Jag har inte provat något annat i denna serie, dock. Sen är den ju ljuvligt fin och dekorativ att ha framme också (tycker JAG)...Jag tvättar mina händer ungefär 578 ggr/dag, så tyvärr måste mina "reptilhänder" smörjas...OFTA....


En annan produkt som jag vill tipsa om är denna duschcreme nedan. Det var min bonusdotter som sa att hon hade den uppe i Rättvik (där hon pluggar under veckorna), och att hon tyckte den luktade gott. Jag gav den en chans...och den luktar verkligen UNDERBART gott!Bild ovan lånad från nätet.

Så nu kör jag bara med denna. Jag har köpt min på ICA Maxi, men den kanske även finns på andra mataffärer? 

Avslutningsvis vill jag tipsa er om ytterligare en produkt som det är rykande åtgång av här hemma -nämligen handtvål. Och jag köper aldrig något annat än GUNRYS handtvål. Här i Borlänge finns den bl a på RUSTA, och där kostar den alltid 10:-/styck.Bild ovan lånad från nätet.

Den finns i många olika dofter, och till jul kommer den även i polkagris- och pepparkaksdoft. Och eftersom jag -som sagt- tvättar händerna lite "maniskt" (jag kan ex inte nudda disktrasan utan att tvätta händerna efteråt), så vill jag att tvålen ska lukta gott.

Alla dessa tre produkter är ju dessutom billiga, vilket inte direkt gör ont i plånboken.

Ett litet tipselitips från mig inför helgen. Hoppas ni alla får en trevlig sådan!
Kram LindaPs. Detta inlägg är INTE sponsrat, utan kommer direkt från mitt hjärta.

1 kommentar:

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Hihi.... vad lustigt jag har prövat både handcremen- love it och även dusch tvålen också bra. RUSTA har bra saker till BRA priser. Även billiga schampon till bra priser som man köper DYRT hos frisören. Önskar dig en fin dag. Kram Susanne