fredag 10 januari 2014

ÄNLIGEN lite snö!


Äntligen har vi fått lite snö här i Dalom! Och kylan sägs -även den- komma, så förhoppningsvis stannar det kvar? Det blev genast mycket ljusare, dock inte tillräckligt ljust nu på förmiddagen för att fota skarpa bilder (så bilderna är lite gryniga).

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen:
-Tummen upp för LIKA inredningsintresserade väninnor! Min fina väninna L håller på med ett stilbyte för tillfället, och ingen kan vara gladare än jag då jag får ge hennes prylar nytt liv här hemma! Som kaminspegeln på bilderna. Jag har gått och ångrat att jag sålde min vita, men nu har jag en igen. Den är svart, och ska få vara så....ett tag till i alla fall.....*blink*


De gamla mormorskängorna kommer också från L. Sen ska jag framöver även visa er ett jättefint skåp från henne, som också fått nytt liv här hemma. Tusen, tusen tack igen också snällaste L för påsen med alla kläder! Jag fick en påse full med gamla särkar, linnen, dukar mm = Lilla julafton!


Jag avslutar med en bild på snön....

Nu är det väl hög tid för mig att gå och lägga mig efter nattskiftet. Då jag har gått av (för att bli ledig några nätter), så har jag sällan lust att sova då jag kommer hem. Men nu antar jag att jag inte har något annat val, för nu svider det i ögonen....

Och så lär jag ju vara pigg tills ikväll, då vi ska gå på Borlängerevyn och äta gott ute tillsammans med Anders bror och min fina svägerska. Ser verkligen fram emot det! 

Sen måste jag även gratulera far min som fått avgångsvederlag på jobbet (han jobbar/jobbade på ett pappersbruk). Efter 40 års skiftarbetande går han nu hem som lycklig "pensionär" redan vid 57 års ålder (han fyller 58 i mars) Glad för hans skull!

Trevlig helg på er kära läsare! Vi ska -förutom revyn- även gå på den årliga "dansa-ut-jul-festen" med Anders stora släkt. Fullt upp med andra ord! *ler*


Kram Linda


Ps. En extra krya-kram och puss till kära Frun (F d Det stora grå huset- Hanna) som ligger sjuk i influensa <31 kommentar:

Huset på Backavägen sa...

Ja, nu blev det betydligt ljusare ute med snö och dovare ljud ute. Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kram Anki