fredag 15 juli 2011

En förhandstitt....

Välkommen på loppis hemma hos mig och Anders lö-sö kl 12-15. Hagbacksgatan 23, Domnarvet Borlänge. Sök på hitta.se för vägbeskrivning. Bilderna visar bara ett urval. Fler kommer att sälja, och garaget är inte rensat än.....Tillkommer cyklar, verktyg, leksaker, böcker m m Bilderna går att förstora genom att klicka på dem :)

Tyvärr lovade jag för mycket då jag skrev att sakerna MAX skulle kosta 100:-/st. Vissa saker kände jag att jag behövde ta mer för...men MÅNGA saker kostar max 100:-. Och jag tycker själv att det finns MYCKET BILLIGT!

Svarar tyvärr inte på frågor innan loppisen, eller lägger undan saker. Först till kvarn är det som gäller...nu måste jag fortsätta röja....

Hoppas vi ses! :)3 kommentarer:

Vita Falkens Lantliv sa...

Åh vilken loppis:) Önskade så att det var lite närmare mig!

Lycka till!
Kram Susanne

hällkulla sa...

Oj, vilka saker du tänker sälja!! Önskar att bodde nära dig ens i samma land... Hittade många grejer som jag skulle köpa av dig om jag hade möjligheten! :)
Önskar dig en god kommers dag!
Kram
Pi

Ullis/Leva på landet sa...

Så mycket du ska göra dig av med. Var har du fått plats med allt det där i lägenheten????? Har du inget kvar numera, hihi.
Vi har loppis här i byn hela helgen, så det blir nog ingen tur till Borlänge fin min del, tyvärr. Ser en massa jag gärna spenderat pengar på.

Ha en bra helg!
Kram Ullis