fredag 10 februari 2012

Folkskygg, jag? Inte alls då.....

...men ett privatliv? Ja tack! Jag kan verka blyg i andras ögon (ibland vid första mötet) då jag inte känner personen i fråga, men de som känner mig VET hur social jag är :/

Vi bor ju i anslutning till en väg där en buss går fram och tillbaka X antal gånger i timmen (perfekt för mig som saknar körkort) Det promenerar dessutom en hel del folk utanför då denna väg är en av två som leder till Borlänges sjukhus. Men hela baksidan är ju insynsskyddad tack och lov- och jag älskar våran lummiga trädgård!

Hur som helst, så kom jag på att jag ville ha insynsskydd till båda fönstren i köket (som mynnar ut mot den "trafikerade" gatan) Jag hade tidigare i det ena...Så jag tog två gamla lakan...klippte..och sträckte ut dem och satte fast dem med häftstift! Blev riktigt nöjd! Jag har inte ens sytt en endaste söm :/ Ni vet väl att det ska gå UNDAN med mig? ;)

Detta blir perfekt då jag har en sambo som springer naken lite hur som helst hemma ;) Han bryr sig inte som en annan.....Ja, ja inga anstormingar hit- tack! ;)

Ser ni förresten att jag köpt årets första P E L L I S A R (pelargoner) ? Är alltid tidig med att göra det, så det hinner bli en vända till med pelargoner innan sommaren och så får dessa komma ut sen! De jag har övervintrat i källaren är så ytte-pytte-små än.....

Tänkte inte göra något mer inlägg innan helgen, men nu blev det ett i a f medans jag väntar på att Anders ska komma hem från träningen av de handikappade (som han tränar i innebandy)

Funderar på bio i helgen, och kanske en romantisk middag ute på tu man hand? ;) Vi får se! Puss på er!

Ps 1. I morgon ska vi åka och pussa på en liten Charlie som ska få flytta hem till oss! Vem det är får ni "se" sen.....:))

Ps 2. Tina! Tusen tack för ditt fina mail! Vad rörd jag blev....


Inga kommentarer: