Om mig


Jag är en 43-årig mamma som är gift med min stora kärlek Anders. Skild från mina barns pappa sedan 2003. Tillsammans med Anders har jag en stor familj, då vi har tre barn vardera. Tre utflugna, och tre hemmaboende (två hos oss). Min son har diabetes typ 1 sedan 3-års ålder, och hans sjukdom är ständigt närvarande i våran familj.

Vi bor i en villa (byggd år 1940), som ligger ganska så centralt i Borlänge, Dalarna. Det underlättar då jag saknar körkort och är beroende av bussförbindelser.

Mitt liv kretsar för det mesta kring inredning, och har så gjort sedan jag var barn. Redan i mitt flickrum älskade jag att pyssla och dona samt möblera om ofta. Min stil har varierat genom åren. Då jag levde med barnens pappa var det starka färger och furu som gällde. Idag är det vitt som är den grundläggande basen. Sen tycker jag väldigt mycket om den lantliga stilen/danskt och franskt/loppisfynd och antikt blandat med nytt, samt små inslag av den industriella stilen. Något som jag alltid tyckt om är spets och romantik- men numera enbart i lagom dos.


Jag avslutar denna korta presentation med en länk till mig själv som mimande 14-åring:

http://www.youtube.com/v/_2BwjAuyr04?version=3

1 kommentar:

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Vad fin familj du har. Visst ändrar man sig efter livets mot och medgångar. Har själv en dotter på som har typ 1- diabetes hon fick det 1 månad innan hon skulle fylla 18 år. Visst kretsar det mycket runt henne. Orolig som förälder. Har hon ätit, är hon låg/hög i sitt blodsocker. Hon har precis utbildat klart sin hund (till servicehund) som känner av henne när hon sjunker eller går upp i sitt blodsocker.
Vad fint du har det och fina bilder.

Var rädd om dig och din familj.

Kram Susanne