torsdag 26 september 2013

Vardagsrummet/matrummet & lite bloggfunderingar (igen)


Bilderna i detta inlägg är från en dag då solen berikade oss med sin tillvaro (närmare bestämt den 21 september)! Dock måste jag ljusa upp bilderna rejält p g a motljus/fel ljus, men det får ni ta....


Man saknar inte kon förrän båset är tomt -sägs det ju. 
Och nu har min älskade Anders jobbat borta hela veckan. Förhoppningsvis kommer han hem idag (torsdag), och då blir det pusskalas vill jag lova! Har saknat honom ENORMT dessa dagar....

I helgen så hoppas jag också att vi blir ännu en familjemedlem rikare *blink, blink*

Hörrni! Jag brottas ÅTERIGEN om bloggens vara eller icke vara. Jag VET att detta kommer och går, så därför kanske det är lika bra att strunta i allt vad bloggande heter för några dagar? För det verkar aldrig slå fel, utan så fort jag SÄGER så...så kommer blogglusten tillbaka som på beställning (konstigt nog) Men jag funderar -återigen- på att få "välja" mina läsare....Och då kan jag ju egentligen hålla mig till facebook, där jag SJÄLV har valt vilka vänner jag vill ha. Och där jag lägger ut en massa bilder ändå (jag vill inte lära mig att tycka om det här med instagram tydligen, trots att jag försökt)

Jag vill kunna VÄLJA vilka som ska få reda på vissa saker som händer i mitt liv. Det värsta jag vet är då det ska pratas om MIG bland folk jag inte/knappt känner. Vill jag t ex att någon på mitt jobb ska få veta om jag ska iväg på semester, köpa husdjur etc -så vill jag kunna berätta det SJÄLV för de jag väljer att underrätta detta om. Jag vill inte att alla på avdelningen ska veta allt som hänt mig då jag kommer tillbaka efter en ledighet (bara för att de läst om det på bloggen)

Nej. Antingen sluta blogga ELLER välja inbjudna läsare ELLER bara visa bilder och knappt skriva något personligt alls.

Jag ska fortsätta fundera, så får vi se vad jag kommer fram till.

Trevlig helg på er!Kram Linda10 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Så vackert suck!
Förstår din frustration över bloggen, ibland kan jag känna likadant, men man behöver ju inte skriva om allt,, man kan välja bort det som man tycker är personligt och som man bara vill dela med sina närmaste.
Jag tycker det är fint att kunna kika in till dej och titta på dina vackra bilder.
Så fortsätt!
Ler!
Önskar dej en fin Dag!
Och Helg!
Kramar Kathrine

hagagården sa...

Hej Linda
Tack för din fina kommentar!!
Ja det är både för och nackdelar med bloggen,som du säger så pratas det bakom ryggen på en om vad som händer i ens liv,man känner sig iacktagen liksom,men som den kloka mannen sa till mig " ska man ligga ute offentligt så måste du lära dig ta lite skit i bland" ja kanske har han rätt i det, men det känns hårt ibland.
Stora kramen och gör som känns rätt för dig.

Ninni

Anonym sa...

Det vore synd om du slutar blogga för jag gillar din blogg. Men du måste själv välja.
Kram Elisabeth i Bohuslän

Anonym sa...

Det vore synd om du slutar blogga för jag gillar din blogg. Men du måste själv välja.
Kram Elisabeth i Bohuslän

Anonym sa...

Klart du ska fortsätta blogga. Skulle sakna din super fina blogg annars. ��

Anonym sa...

Ljuvliga foto från ditt vackra hem<3
Jag förstår dig ang bloggandet & själv är jag ju väldigt anonym i min men att sluta blogga vill jag inte att du gör då blir jag lite ledsen :( för ...

Jag tycker mycket om att få komma "hem" till dig & "hälsa" på här i bloggen/Önskar dig en fin dag Kram

Clara sa...

Tycker INTE du ska sluta blogga, du är en stor inspirationskälla!! Men du kan ju försöka med lösenord på din blogg, då man man nog skicka mejl till dig o fråga efter det, om du nu skriver här på din blogg då att du väljer att ha lösenord och att intresserade bloggare får skicka mejl till dig o få det =)

Kram

Anonym sa...

Hade en blogg förut, men har nu gått över till instagram istället vilket jag tycker är mycket enklare och roligare och framför allt mindre tidskrävande. Din blogg är dock en favoritblogg så jag vill definitivt inte att du ska sluta! :-) Hoppas du hittar en lösning som passar dig.
Kram Anki

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej Linda !

Vi hoppas så klart att du fortsätter.
Jag kan också ibland fundera på det.
Men förslker hålla en lagom nivå med det personliga i bloggen...samtidigt som man gånga gåner så gärna skulle vilja skriva mer om allt.
Men det känns ka ske bäst så. lagom privat....

Så fina bilder.från dig ! Fint har ni !

Ha en fin kväll och helg ! Mysigt att få hem sin andra hälft !

Kram

Huset på Backavägen sa...

Fundera på du men du vet vad jag tycker, INTE sluta!! Jättefina bilder. Ha en riktigt gosig helg!
Kram Anki