måndag 6 maj 2013

Våra primadonnor


Idag har det varit en sådan där ljuvlig dag igen! Jag passade på att visa min bleka hud för solen i ett par timmar, så KANSKE den inte får en sådan chock då vi om ca en vecka är i Turkiet ;)

Fågelholken ovan satte jag upp i fjol i hopp om att den skulle bli bebodd -TROTS att den sitter väldigt nära våran ytterdörr (det är INTE ytterdörren ni ser på bilden)...Jag tyckte den var dekorativ också om inte annat. Men nu undrar jag om inte det händer saker där inne?


Eller vad annat ska man tro då båda katterna är OERHÖRT intresserade av den, och att försöka komma åt den? Hoppas, hoppas vi snart får höra lite fågelkvitter därifrån- tycker det är så mysigt :)


Här ligger våra två primadonnor och tar igen sig i skuggan...De är nu cirka 1 ½ år gamla, och inga vidare värst jägare än (tack och lov) Hoppas det stannar där också. Igår var Klara dock försvunnen på kvällen. Flera timmar gick och vi såg inte röken av henne :( Då klockan var 00.30 och hon inte setts till sen eftermiddagen kom jag på att jag kanske skulle kolla i garaget. Och jo då, där låg hon och sov på dynorna till utemöblerna :/ Jag hade haft ärenden inne i garaget på eftermiddagen, och då passade hon på att smita in där...

Ja, så kan det gå...

Hoppas ni alla har en skön måndag!


1 kommentar:

Huset på Backavägen sa...

Katter, väldigt egna av sig... Vår Tiger är en duktig jägare men en urusel fighter. Kommer hem titt som tätt och ser alldeles tilltufsad ut. Vi har haft ett besök till djursjukhuset och det var inte billigt... Hoppas på lite kvitter snart, det är mysigt.
Kram Anki