måndag 13 maj 2013

Sovrummet (bonusinlägg)


Det kändes inte bra att det förra inlägget -som var så negativt- skulle bli det sista innan vi åker, så här kommer ett litet bonusinlägg från sovrummet :)


Passade på att ta några blixtfoton nu på kvällen efter att jag dammsugit där nere, plockat och bytt lakan....


Jag har fått en hel kasse med lakan (till vårat dubbeltäcke) av en "nyfunnen vän" som jag hoppas på att få lära känna lite mer. Jättesnällt av henne, verkligen! Tack snälla M!


Idag har jag packat och skrivit långa listor för att försöka organisera det hela för resten av familjen då vi är borta :/ Det kan nog bli tufft för dem (men NYTTIGT), eftersom jag (frivilligt) skämt bort dem genom att alltid dra det största lasset av marktjänstgöring och matlagning....

Kan väl erkänna att jag är lite nervös för vad som väntar då vi kommer hem...Tvättberg? Disk? Gammal mat i kylskåpet? Dammråttor som dansar över golven tillsammans med katthår och skräp? Fulla kattlådor? Skitiga toor? Döda blommor? Oklippt gräs? Listan kan göras lång *haha* Nu var detta skrivet med glimten i ögat -kom ihåg det. Det går säkert bra, det är jag som har lite kontrollbehov bara ;)

En annan sak som är typiskt mig, är att äta för mycket och lägga på mig ett par kilo då jag blir nervös (som ex inför denna resa). Så att prova de kläder och bikinis jag ska ha på mig där nere var ingen hit :( Men väl där så tappar jag väl ett par kilo som sist, eftersom jag inte törs äta så mycket p g a min känsliga mage. Ja ni hör ju, det är inte bara med mig ;) Jag tror ex jag har ett helt apotek med mig...*haha*

NU ska jag tänka POSITIVT och verkligen NJUTA av att få komma bort från alla vardagssysslor och få lite egentid på tu man hand med min äldsta dotter. Sola. Bada. Läsa böcker och bara ha det allmänt skönt :)

Vi ses!


5 kommentarer:

Hemma hos Ingeborg sa...

Trevlig resa.

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej !

Först vill jag ju säga att vilka underbara bilder och så fint du har det där hemma.
Så fint dock hus. En dröm till många flickor och nog för mammor med ;)

Bra att du har glimten i ögat.
Men ibland så måste man ju få ur vissa saker eller hur ?

Så sköt att åka iväg.
Dom klarar nog sig iallafall...

Ha en riktigt Trevlig Resa !

Kram från mig

ängeln i vitt sa...

Önskar dig/er en superskön semester. Åker till Alanya ( OBA) i september för femte gången. Ska bli kul att höra vad du tyckte om stället.

Läste ditt förra inlägg och känner igen mig. Efter 29 års nattarbete så är jag ändå i hyfsat skick enligt mina vänner hehe.....men har svårare att sova som jag ska och måste. Det blir nog max 5 timmar.

Kramen Carina

Rosa i huset i vitt sa...

Ha en härlig semester och bara njut
kram Rosa

LOPPISLIV sa...

Så vackra bilder, ser så rofyllt ut i sovrummet, och dockhuset är ju en dröm :-) Min man har jobbat natt i över 20 år så jag vet hur viktig sömnen är, och hur svårt det kan vara att skifta om vid t.ex helgerna. Ha nu en riktigt härlig semester, bra att du kopplar av från både fb och blogg.
Njut nu och ha det gott. Kraaaam Paula