tisdag 21 augusti 2012

Ett av sommarens loppisfynd


...som jag inte visat, är denna vattenbehållare i stål! Jag föll pladask för den :) Förhoppningsvis kommer den till nytta även i praktiskt syfte utanför ett dass, då vi kanske en dag skaffat den där lilla sommarstugan som jag och Anders drömmer om....men just nu får den tjäna som prydnad på kökshyllan :P


För några timmar sedan fick jag ett telefonsamtal som värmde riktigt gott :) Min gamla vän Fredrik (som jag träffade på i lördags) ringde och ville träffas! Återigen fick jag höra hur han saknat vårat umgänge och min glada personlighet. Blir så glad ända in i hjärteroten! Som han sa: 
-Man ska umgås med vänner som gör en glad och som får en att må bra. Och vänner som man kan lita på. Som finns där- i alla lägen.
Mycket klokt sagt.

Idag har vi då firat ännu en sak *som tyvärr är hemlig, sorry*, och jag kom på mig själv med att tänka på hur mycket bättre mitt liv har blivit sedan jag träffade Anders! Anders har tillfört mig så mycket av den positiva varan, att jag äntligen börjar återfinna den person som en gång hamnade på villovägar. Jag börjar hitta tillbaka till mig själv. Till den jag vill vara. Till den jag en gång var. Starkare. Och med många nyttiga erfarenheter med mig i bagaget.

Jag har gått igenom så mycket jobbigt i mitt liv -så om jag får säga det själv- så tycker jag det verkligen är på tiden att mitt liv kan få vända mer åt det ljusa hållet! Jag ropar inte hej innan jag har hoppat över bäcken (ordspråk), men om det så vänder neråt igen så har jag i a f fått smaka på äkta livskvalité. Nu vet jag att den finns :) Och jag vet också mer om hur man hittar den!3 kommentarer:

Emmalill Frank sa...

Är så himla glad för din skull Linda <3<3<3

Anonym sa...

Han är verkligen den rätta för dig.
Jag har alltid älskat dig, men du har förändrats.
På ett underbart sätt.

Är glad för din skull. På alla plan


Var rädda om varandrs och hälsa Fredrik att poolen är lortig nu...
Pöss från skogen

Anonym sa...

Ooops.. stora fingrar på mobilen..
Natti