onsdag 12 oktober 2011

Bättre bilder (?) från hallen

Godmorgon! Var bara upp på toaletten en sväng, men då solen lyste så fint passade jag på att fota lite nya bilder från hallen. Det är helt "oplockat". Egentligen skulle jag kanske ha dragit bort dammsugar-sladden och andra diverse saker som ni får "på köpet"...Men det fanns det ingen ork till NU....Inte kan jag fota i motljus heller ;) Så ni får ta det för vad det är ;)


Ni hör ju kanske hur dåligt självförtroende jag får då jag ska visa ER bilder som JAG själv inte är nöjd med? Då man bloggar och inreder, så blir man lätt (i a f JAG blir det) kräsen. Jag ställer allt högre krav på mig själv, på det jag visar och på mina bilder. Men jag har FÖRSÖKT att släppa det.

Jag är varken fotograf eller inredare. Detta är heller ingen inredningstidning. Det är bilder fotade ur verkligheten (ja för er som undrar, vårat hem är så gott som alltid pedantiskt, d v s undanplockat....inga onödiga saker som ligger här och där...eftersom jag är pedant som person, tyvärr) De är fotade av en lekman, och ingen fotograf. Fast- visst ska jag erkänna att jag önskar att jag KUNDE mer om fotografering...för det är himla roligt att ta fina bilder- de gånger man lyckas ;)

Man blir dessutom oerhört lätt påverkad av andra bloggare om man- som jag- följer många inredningsbloggar. Att se andras bilder helt perfekta utan de "vardagliga spåren" av att det rört sig människor där, gör att jag själv tänker i samma banor.

Struntsamma, nu ska jag sluta svamla ;) Hoppas ni alla får en skön dag!


3 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Sååååååååååååååååå fin abilder från ditt charmiga hem!!!
I love it!!!!
Ha en fin dag!
Kramar Kathrine

Tinas bo sa...

Alldeles underbara bilder!!
Släpp kraven på dig själv, dina bilder är fantastiska,precis som ditt hem!!

Kramis Tina

Sommerhuset i bakken sa...

For en herlig gang! Så lys, delikat og fin! Likte det store skapet med speilen spesielt godt. Det var utrolig flott. Synes du har tatt kjempefine bilder, jeg.

Ha en super kveld!